Повече уют и красота у дома с VOTIVE

48823
Повече уют и красота у дома с VOTIVE

Галерията за модерно изкуство представя своя нов проект VOTIVE.BG, който пренася и развива изчистената скандинавска линия в интериора чрез творческите търсения на младата дизайнерка Албена Атанасова.

Галерията има традиции в подкрепата на млади автори и тази нова посока, както като съдържание интериорен дизайн, така и като начин на комуникация онлайн магазин показва, че галерията продължава своите търсения напълно в отговор на пазарните тенденции.

Нов 3D принтер произвежда цели мебели

Проблемът при повечето триизмерни принтери е, че основата им е твърде малка, пише CNET. Това не е проблем при производството на малки п...

VOTIVE.BG провокира да запалим свещите на живота и да вярваме, че щастието не е посока, а е начин на живот, който да споделяме със света наоколо. Затова предлага богата селекция от декоративни предмети и мебели за дома и градината, които да оказват положително влияние върху нас и заобикалящата ни среда.

VOTIVE.BG представя на българския пазар продукти, проектирани и изработени в скандинавските държави, допълнени със специални винтидж елементи от Азия и Африка. Ръчно направени в комбинация от цветове и материали, в тон с актуалните тенденции.

Онлайн магазина VOTIVE.BG предлага избор на свещи и фенери, сервизи за хранене, текстил, декоративни елементи и мебели за дома и градината с отличен дизайн, високо качество, достъпни цени и сигурна доставка до дома или офиса.

Лятото приканва да седнем навън в градината, да се насладим на тишината със зашеметяващи фенери, които можем да поръчаме на votive.bg и да допълним с още много идеи.

Люлеещ се диван сред природата - райско кътче за почивка

Swing Rest е висящ, мек и удобен диван, създаден от френския дизайнер Даниел Поузет. Тази мебел е подходяща за високи тавани и повече ...

Част от аксесоарите за дома и градината на VOTIVE, ще бъдат изложени в магазин La Vitrine, ул. Шести септември 55A.

 

 

 

 

Живият куб - удобен и практичен дизайн (снимки)

Немският дизайнер Тил Коенекер буквално взел нещата в свои ръце, когато му се наложило да заживее в много малък и тесен апартамент. Тъ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com