Правила, които гарантират, че годината на Дракона 2024 ще ви донесе късмет и богатство

17872
Правила, които гарантират, че годината на Дракона 2024 ще ви донесе късмет и богатство
Снимка: iStock

Годината на Дракона 2024 ще направи мнозина щастливи и богати. Но има едно условие: трябва да следвате пет съвета при избора на гардероб. Ето какви дрехи е важно да носите, за да се радвате на късмет и материални облаги.

Мнозина са чували, че в годината на Дракона се сбъдват най-тайните ви финансови мечти. Хората достигат ново ниво на доходи, купуват апартаменти, къщи и коли. Но в живота се случва чудо само за тези, които следват правилата, „установени“ от Дракона и го успокояват с помощта на дрехи от определен тип. Най-лесният начин да зарадвате  магическото животно е да носите подходящото облекло всеки ден. С какви дрехи и аксесоари трябва да напълните гардероба си?

Зелени дрехи

Смята се, че този цвят символизира природата. В годината на Зеления дървен дракон трябва да носите дрехи с подходящ цвят, за да се преродите като личност. Включително увеличаване на нивото на вашите приходи. Освен това, Драконът не е придирчив. За да му се подмажете, можете да изберете дрехи от всякакъв зелен цвят - както ярки, така и тъмни.

Тези 5 зодии ще имат шанса да намерят щастието през февруари 2024 г.

Червени неща

Друг цвят, който Драконът обожава, е червеният. Магическото създание обича цвета заради положителните му свойства. Смята се, че като носите зелени неща, можете да привлечете положителни събития, богатство и просперитет в живота си.

Освен това, червените неща са практични. Те могат да се носят на всяко събитие: от разходка из центъра на града и среща с приятели до преговори и интервюта. Тази визия ще освежи работния ви ден и определено ще развесели колегите ви.

Златни аксесоари

Драконът обича този цвят, защото се свързва с голямо богатство. За да успокоите магическо създание, можете да носите „златни аксесоари“. Ако нямате пари за бижута от благороден метал, тогава можете да изберете чанти и фиби от този цвят. Ако финансите позволяват, купете златен пръстен, гривна, верижка или висулка. Но има едно правило: декорациите трябва да са забележими и възможно най-ярки. Тогава Драконът ще види вашите опити да го успокоите и ще изпълни всяка материална мечта.

Не ден, а тази седмица ще нахрани 3 зодии за цялата година!

Лачена кожа

Нещата, изработени от този материал, ще изглеждат луксозни и елегантни. Те определено ще привлекат вниманието на Дракона към собственика, защото той обича кожата. Можете да си купите лачени обувки или костюм или да допълните визията с чанта. Ако искате да привлечете вниманието не само на Дракона, но и на околните, тогава можете да си купите лачена пола или панталон.

Дрехи с принт на дракон

Всички сме срещали хора по улиците, които носят якета и тениски с дракон върху тях. Може би са направили това, за да привлекат вниманието на невероятно създание. Трябва да вземете пример от тях и да започнете да носите неща с изображение на китайски символ. Дори не се съмнявайте: Драконът ще възнагради всеки, който носи неща с неговия образ, с успех и късмет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com