Правила на връзките от разстояние

4998
Правила на връзките от разстояние
Снимка: iStock/Guliver

В днешно време връзките могат да бъдат много сложни. Идеята за моногамията бавно, но сигурно изчезва, тъй като съвременното общество е започнало да размива границите на живота във връзка и несемейния живот. За тези, които наистина искат да бъдат в традиционна връзка, натискът е голям! „Нормалната“ връзка може да представлява своите предизвикателства, ако добавите фактора разстояние, предизвикателството се засилва.

Поддържането на връзки от дълги разстояния в никакъв случай не са невъзможни, но има определени фактори, с които трябва да се съобразите. Ето някои правила, благодарение на които да направите връзката от разстояние функционална:

5-те най–забележителни знака, че връзката ви е пред провал

Няма човек, който да не иска връзките му да са успешни, добри, сигурни... Всичко да е наред, да му е уютно и спокойно. И някои хора го ...

1. Комуникацията е ключова, ако искате връзката ви от разстояние да работи. Поддържането на постоянна комуникация трябва да бъде ваш приоритет номер едно, за да сте сигурни, че винаги сте на една и съща страница с партньора си.

2. Помислете добре за начини да се включите взаимно в ежедневието си. Само защото вие не сте физически заедно, това не означава, че не можете да гледате филм заедно! Планирайте време за обаждане, докато гледате един и същ филм, за да можете да си взаимодействате, сякаш сте заедно. Филмът е само един пример за дейност, която можете да планирате, важно е да сте креативни, така че мислете по-бързо!

3. Възползвайте се от визуалните технологии. Вместо рутинните ви телефонни разговори да „подправят нещата“, използвайте безплатни инструменти като Месинджър и Вайбър, това ще ви събере в по-интимна обстановка. Например, можете да вечеряте заедно, да проведете разговор или дори да направите нещо, което да поддържа любовния ви живот вълнуващ. Това ще гарантира, че химията ви лице в лице остава непокътната!

4. Винаги уведомявайте партньора си, когато мислите за него. Опитайте се да си изпращате „флиртуващи“ малки текстови съобщения през целия ден. Не се въздържайте да кажете на партньора си колко много държите на него.

Кои зодии трябва да помислят за бъдещето на своята връзка?

Всеки има свои собствени идеи за това какво иска от една връзка и това важи и за зодиите. За някои знаци обаче е важно да мислят за бъд...

5. Не карайте партньора ви да ревнува и да се притеснява, когато сте във връзка от разстояние, е важно да полагате допълнителни усилия, за да сте щастливи. Изпращайте цветя, картички и т.н. - без никаква причина.

6. Опитайте се да избягвате ревността и фалшивите обвинения. Избягването на дребни спорове е много важно в отношенията от разстояние. Жизненоважно е да запомните, че се „обичате“. Понякога желанието да сте близо един до друг може да причини разрив в отношенията ви. Не го позволявайте!

7. Уверете се, че всеки повод, който вие и вашият партньор прекарвате заедно, е специален. Направете го незабравимо, така че във времето, когато сте разделени, да можете да размишлявате върху тези незабравими моменти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com