Предметите, които носят лош късмет в дома ви

24931
Предметите, които носят лош късмет в дома ви
Снимка: iStock/Guliver

Едни хора приемат суеверията и вярват силно в тях, други пък изобщо не им обръщат внимание и смятат, че всичко това са измислици. За всички, които вярват в енергията на предметите, тази статия е точно за вас. Вижте кои предмети носят лоша енергия и ако ги имате в дома си, непременно се отървете от тях.

1. Снимки на хора, с които сте били приятели – или сте имали връзка. Какъвто и да е случаят тези снимки няма да ви донесат нищо добро. По една или друга причина тези хора вече не са част от живота ви и лошата енергия, която се е натрупала помежду ви, остава чрез снимките, които имате заедно.

7 подаръка, които носят лош късмет

Има подаръци, които може да са крайно неподходящи, особено ако сте наясно каква е символиката им и защо не бива да се подаряват. Ето ко...

2. Статуетки или картини без ясен смисъл – всеки в дома си има странни подаръци, които дори не може да разбере, не харесва и ги държи в дъното на някой шкаф. Ако и вие имате такива странни предмети, които не носят конкретика и не знаете какво значение имат, по-добре се отървете от тях. По този начин някой може да ви е дал предмет с особено негативна енергия, а вие дори да не подозирате за това.

3. Счупени чаши или чинии – всяко назъбено ръбче от порцелановия ви сервиз може да носи символиката на проблем в семейството. Колко и да ви е скъпа една вещ, когато е повредена, не бива да я държите в дома си, а просто смело я изхвърлете на боклука.

4. Стари и износени обувки – смята се, че износените обувки носят символиката на „износен късмет“ и може да не ви върви в нищо, с което се захванете. Знаем, че имате много любими обувки, които може би имат сантиментална стойност, но ако са скъсани, ожулени или прекалено износени, за да ги обуете някога отново, просто ги изхвърлете.

5. Стар чадър - така наречените "винтидж" чадъри от времето на бабите ви, са предмет, който не бихте желали да пазите у дома си. Те носят лоша енергия, заради всички беди и злини, които са "видели", докато са били в дома на конкретния човек. Не дръжте стари чадъри, защото се смята, че те няма да ви предпазят от злините.

31 късметчета според датата ти на раждане

Датата, на която сме родени, е специална и никога не е случайна. Носи заряд за самите нас, за характера ни и това какъв късмет ни се па...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com