Преглед на играта 20 Super Hot

4448
Преглед на играта 20 Super Hot
Снимка: casinorobots.com

Проектиран със символи на плодове, традиционни седморки, които са уайлд символи, и звезди, които са скатер символи, безплатният 20 Super Hot Slots е абсолютно удоволствие за игра и печалба. 20 Super Hot Slots има опростен дизайн с класическа визия с плодови икони за стандартни символи, седморки за уайлд символи и звезди за скатер символи. Това е слот 5 X 3 (т.е. 15 барабана) с 20 печеливши линии, където минималният и максималният размер на монетата е само един. Можете да платите някоя от петте предлагани суми за залог, вариращи от 20 до 400, които се намират под барабаните. Това скромно предложение от EGT дава възможност на играча да играе без никаква намеса, като кликне върху бутона AutoPlay.

Печеливши линии и таблици с печалби

20 Super Hot слот идва с 20 печеливши линии, като всички те са фиксирани. Това означава, че не можете да избирате линиите според желанието си, тук ще трябва да се оставите на течението. Ако се чудите за печелившите линии, винаги можете да проверите секцията "информация" в долния ляв ъгъл и да играете 20 линии безплатно онлайн.

Играта не разполага с голямо разнообразие от символи, предлагани на играчите, но има някои страхотни такива. Както знаете, слот машината представлява забавна фиеста на тема плодове. Така че ще получите различни плодове като символи, подобно на повечето машини с плодове. Сред плодовите символи можете да откриете - касис, лимон, диня, боровинка, портокал и череша. Има и два специални символа - щастливата 7-ица и яркожълтата звезда. Тук щастливата 7-ица представлява уайлд символ, а звездата е скатер символ.

Уайлд символът може да замени всеки друг символ, за да ви осигури печалба, но е безполезен срещу скатер символите.

Бонус символи Функции и печалби

Печеливши линии и изплащания. Бонусите на 20 Super Hot Slot са наистина плодови, когато става въпрос за използваните символи - портокалите, сливите и черешите са основните използвани символи. И трите символа предлагат сходни печалби - 20, 40 и 100 монети за съвпадение на 3, 4 и 5 монети съответно. Освен тях сливите и дините са сравнително по-високоплатени символи, които дават 10 монети за съвпадение на три, 20 монети за четири и 100 монети за завъртане на пет по една от 20-те ви печеливши линии. Звездата в тази игра обаче е символът грозде с печалба от 20 монети за съвпадение на три, 80 монети за четири и 400 монети за пет.

Скатер и уайлд символ. Никоя слот игра не е пълна без скатер и уайлд символ и безплатните 20 Super Hot слота не правят изключение. EGT е определила числото "7" като уайлд символ. Когато "7" се появи на екрана, всички останали символи на екрана се заменят, като по този начин се генерира печеливша поредица за играча, която иначе не би била възможна. Освен това уайлд символът генерира солидна печалба, ако се появи три или повече пъти на барабана - 40 монети, 400 монети и 1000 монети съответно за трикратно, четирикратно и петкратно съвпадение.

Ако това не е достатъчен стимул за играча, EGT е включила жълтата звезда като скатер символ, който дава зашеметяващи печалби - 100 монети за тройна печалба, 400 монети за четворна печалба и умопомрачителните 10 000 монети за петица.

Бонус игри и рундове

Основната атракция на играта на виртуалните безплатни 20 Super Hot слота с бонус игри и рундове е, че играчът може да заложи печелившата сума, която е по-малко от 700 валутни единици - безплатни монети. Когато играчът кликне върху бутона "Gamble", за да заложи печалбата си, слот машината предлага да се направи предположение за цвета на картата - "Червено" или "Назад". Докато правилното предположение позволява на потребителя да прибере у дома двойно по-голяма сума от плячката, при грешно предположение цялата печалба ще отиде в канала. Победата в играта може да направи Играчите да имат шанс да спечелят и джакпот в играта, известна като "Джакпот карти". Бонус игрите не са изненада в такива слот игри като тази и в 50 линии безплатен слот без нужда от изтегляне - просто започнете да го играете за забавление напълно безплатно 

Jackpot Cards се изплаща като мистериозна печалба на 4 нива. Тя се появява на случаен принцип на барабана, когато се появят Jackpot Cards. Различните цветове на картите за игра представляват всяко ниво на джакпот наградата. Слотът представя на играча тесте от 12 карти, които той трябва да избере, и след като избере 3 карти от една и съща комбинация, той печели съответната награда, която предлага конкретното тесте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com