При тези мъжки зодии любовта е веднъж и трае завинаги

38586
При тези мъжки зодии любовта е веднъж и трае завинаги
Снимка: iStock

Някои черти от характера си можем да кажем, че са ни дадени от знака, под който сме родени. Това не изключва, разбира се, и любовния аспект. Казва се, че при някои мъже от определени зодии любовта е веднъж и трае завинаги. Нека видим за кои зодиакални знаци е присъщо това:

Овен

Влюби ли се Овен във вас, то той със сигурност ще ви получи на всяка цена. Знае как да ви омае и плени, обикновено той дърпа юздите във връзката. Но за него е можем да кажем, че се влюбва веднъж в живота, а дори напротив – доста често променя своите партньорки.

Телец

Телците могат да са влюбени в една жена за цял живот, но преди това трябва да се убедят, че могат да и имат доверина на 100% и виждат в нея майката на децата им.

Близнаци

Близнаците са социални и свободолюбиви. Те създават лесно взаимоотношения, но и също толкова лесно могат да ги прекратят, тъй като за тях е нереално някой да се опита да ограничи свободата им.

Рак

Раците са хората, които вярват в истинската и единствена любов. Тяхната цел в живота е създаването на семейно гнездо и открият ли половинката си – ще се постараят да я задържат вечно.

Лъв

7 истини за любовта, които трудно приемаме

Любовта невинаги е такава, каквато очакваме да бъде. Понякога ни изненадва. Понякога довежда със себе си неща, които трудно приемаме. И...

Лъвовете могат да са с една жена вечно, но само ако тя ежедневно подхранва егото им и гали тяхото самочувствие. В противен случай те лесно могат да открият неин заместник.

Дева

Девите внимателно подбират своите партньорки и изберат ли да са в любовни взаимоотношения с някоя, те съвсем спокойно могат да прекарат целия си живот с тази жена. 

Везни

Да задържиш мъж Везни за цял живот не е особено лесна задача, но не е и невъзможно. Необходимо е да показвате любовта си към него ежедневно и да споделяте еднакви хобита и интереси.

10 типа самотни мъже, които ви чакат в социалните мрежи

Понякога ни се струва, че просто няма никого около нас. Всъщност това не е така и според психолога Лиза Коупланд съществуват 10 типа мъ...

Скорпион

Скорпионите не биха се разделили с жена, в която виждат всички качества като отдаденост, честност и грижовност. Те държат на половинката си и спокойно можем да кажем, че биха прекарали живота си с нея.

Стрелец

Стрелците са авантюристи, приключенци и независими характери, които трудно биха били задържани в любовен плен от една жена. Те обичат и краткотрайните флиртове.

Козирог

5 зодии, които не могат да забравят старата любов

Кое е най-трудното в раздялата с любим човек? Може би основният проблем е, че е трудно да се изтрият спомените или невъзможността да се...

Ако сте лоялна, грижовна, отдадена и целеустремена жена – то вие сте мечтата на Козирога. В такъв случай вие споделяте еднакви ценности и възгледи, което със сигурност би ви гарантирало един спокоен съвместен живот.

Водолей

За да успеете да запазите любовта на Водолея вечно е нужно да откликвате на щуротиите му, да сте забавна, лоялна, както и да му отдавате необходимата му свобода.

Риби

Рибите приемат любовта като една приказка и очакват от вас постоянно да се грижите за него и да го заливате с любов ежедневно. При тези обстоятелства никога не биха ви заменили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com