Пътят на виното - от лозята до празничната трапеза (ВИДЕО)

8889
Пътят на виното - от лозята до празничната трапеза (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver

Коледните и новогодишни празници от край време са дните, които ни свързват, които ни подсещат за важните неща и които ни карат да се връщаме там, откъдето сме тръгнали. Дните, които през годините са ни тласкали да търсим сплотеността, която може да се постигне само в уюта на познатото, на смирението и на добрата компания. В навечерието на Рождество Христово и Нова година ви пожелаваме светли празници, да успеете да се съберете с най-близките си безопасно и една по-спокойна и по-успешна 2021-а година.

Заедно с нашите партньори от Domaine Boyar и вината Bolgare създадохме един филм за пътя на виното до вашата трапеза. Историята на напитката, която ни свързва и ни помага да създаваме скъпи спомени.

Виното и сиренето пазят мозъка бърз

Ако гледката на плато със сирене и малко хубаво вино на парти ви носи наслада, изследователи от щатския университет в Айова имат чудесн...

Ще се потопим в процеса на неговото създаване и ще ви покажем детайли от работата на винарите, които няма да видите на други места. Пътят на гроздето от лозята до бутилката е дълъг, пълен с различни особености и изисква много можене и много знание. Изисква всеотдайност. Изисква лично отношение. Изисква прецизност.

Очаква ви красиво предколедно пътешествие из потайностите на един от занаятите, в които ние българите сме доказано добри.

Сега ви пожелаваме приятно гледане и още веднъж - светли празници!

Какво ще се случи с тялото ни, ако пием вино всеки ден

Мнoгo хoрa ca убeдeни, чe винoтo в мaлки кoличecтвa e oтличeн нaчин зa прeдoтврaтявaнe нa cърдeчни зaбoлявaния. Прeдпoлaгa ce, чe aкo п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com