Разберете коя е най-хитрата зодия

26688
Разберете коя е най-хитрата зодия
Снимка: iStock

Овен

Овните обикновено са праволинейни, а често и простодушни, такава им е природата, затова не са сред най-хитрите знаци на зодиака според астролозите. Това обаче изобщо не означава, че някой Овен няма изведнъж да поиска да надхитри или да измами. Овенът практически не знае как да избягва и да мами - по-често той е толкова лековерен, че самият той се радва да бъде измамен.

Телец

Склонността на някои представители на този знак към пропуски и различни трикове е извън съмнение. Иначе как иначе да си обясните, че Телецът постоянно крие нещо и избягва отговора, а някои са склонни и да манипулират.

Но Телецът, въпреки че има много шансове да влезе в челната част на най-хитрите зодии по рейтинг, се опитва да използва способността си за хитрост за добро. Например, за да избегнете конфликт или да изгладите неудобна ситуация.

Тези ЗОДИИ са легендарни със своята хитрост

Близнаци

Според рейтинга на астролозите влизат в най-хитрите знаци на зодиака. Някои Близнаци са майстори на двойната игра и често не лъжат – просто не казват цялата истина. Една жена Близнаци може да върти два романа едновременно - и всеки от нейните избраници ще бъде сигурен, че той е единственият.

Рак

Някои смятат, че Ракът е най-хитрата зодия при мъжете. Сред мъжете Рак има особено много потайни и отстрани наистина може да изглежда, че те мислят за нещо. Но всъщност Раците са толкова потопени във вътрешния си свят или собствените си грижи, че обикновено не им остава време за трикове.

Лъв

Не го бива много в хитростта. Но е достатъчно лесно да заблудите другите. Знаците от зодиака, които заемат първите места в класацията на най-хитрите, лесно ще обикалят Лъва. Ако Лъвът се опитва да плете интриги, то за него това е забавление и игра, а не начин за постигане на цели.

Дева

Девата, която е пряма и честна по природа, едва ли ще измисли сложни схеми за измама или многостранни комбинации. Вероятно ще се държи като дете, което е хитро и мисли, че никой не забелязва.

Везни

Практичните Везни, с остър и гъвкав ум, могат да намерят изход от почти всяка ситуация. Не е изненадващо, че сред представителите на този знак има толкова много адвокати. Повечето хора, родени под знака на Везни, са щастливи да изневеряват за собствена изгода - когато е необходимо да направят добро впечатление.

Вижте кои са ЗОДИИТЕ, които нямат сърце и могат да съсипят живота ви

Скорпион

Мнозина смятат тази зодия за доста коварна. Той предпочита да избегне отговор или да замълчи, отколкото да измами. Имайте предвид обаче: някои мъже, родени под този знак, могат да бъдат толкова изобретателни, че наистина да претендират за титлата на най-хитрия знак на зодиака.

Стрелец

Стрелецът няма да се занимава с дреболии: ако трябва да хитрува, тогава целта трябва да е важна и да не може да се реши по друг начин. И жените, и мъжете, родени под тази зодия, са изключително мотивирани и способни да постигнат своето. Стрелците са много проницателни и предприемчиви, но според астролозите те не принадлежат към най-хитрите знаци на зодиака.

Козирог

Козирозите не се нареждат сред най-хитрите знаци на зодиака според класацията на астролозите. Козирогът не е интригант и не е измамник. И той обмисля най-вероятно следващите кариерни подвизи или нов проект. Ако има Козирог кариерист и може малко да изневери, то е на интервюто, като леко преувеличава професионалните си постижения.

Водолей

Водолеите не са склонни към никаква хитрост и смятат, че е просто недостойно да се лъже и мами. И най-много ги е страх да не изглеждат недостойни. Семейният мъж Водолей може да започне да избягва и да мами, ако е започнал връзка отстрани - не защото е най-хитрият, а просто защото не обича да наранява другите.

Риба

Рибите не са най-хитрият знак от зодиака. Те са големи мечтатели. И ако нещо им пречи да се потопят в сферата на фантазията или просто пречи на почивката или други приятни планове, Рибите няма да пропуснат възможността да изневерят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com