Разбери каква жена си според японския хороскоп

61419
Снимки:

На изток японският хороскоп е не по-малко популярен от китайския, но по необясними причини не е успял да „пробие“ в Западния свят. Затова днес ще му дадем възможност да се докаже. Характерното при него е, че зодиите не са животни, а в повечето случаи изобразяват различни растения, типични за прекрасната японска флора.

Черешов цвят (15.02 – 20.03)

Коя зодия сте според славянския хороскоп?

От деца знаем коя зодия сме според „традиционния“ хороскоп. Днес обаче ви предлагаме да разберете кой е вашият знак според ...

Представителките на този знак са енергични, спонтанни и настроени положително към света. Често обаче се „парят“, защото рядко имат търпение да изчакат подходящ момент, за да предприемат дадено действие. Добре е да бъдат по-упорити и псотоянни, за да постигнат целите си.

Слънце (21.03 – 29.04)

Вие сте ненадминати идеалисти. Имате две движещи сили в живота – мъдростта и красотата. Копнеете за справедливост. Няма да сгрешите, ако винаги се вслушвате в интуицията си.

Бамбук (30.04 – 04.06)

Какво казва хороскопът ви през новата седмица

 Овен Някои от вас ще са рожденици, така че – Честит рожден ден! Нормално е в дните преди празника да се чувствате потиснат...

Дамите, родени под знака на Бамбук, са силно екстровертни, обичат социалните контакти, пътуванията и новите преживявания. Често се превръщат в център на внимание, а гъвката им личност им помага да се адаптират към всякакви промени.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com