Разгадайте характера по любимите аромати

1575
Разгадайте характера по любимите аромати
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Парфюмът е не просто начин да ухаете приятно. Той е емоция, преживяване, тайно послание, което предавате, подчертава същността и стила ви и разкрива характера. Изборът на аромати говори много за вас. Вдъхвайки нотките на аромата, може да разгадаете и същността на човека срещу вас. Ето какво говори изборът на аромат.

Цветни аромати

Ядките, които обичате, издават чертите на характера ви

Ядките са сред задължителните и полезни храни, които трябва да включваме в ежедневното си меню. Те ни снабдяват с редица полезни хранит...

Те са любими на фините и нежни дами, открояващи се с елегантност и стил. Флоралните ухания са изборът на романтичките, мечтателките и влюбените в живота откривателки. Тези дами са добри съпруги, верни приятелки, нежни майки и фини във всяко едно отношение. Не понасят егоцентризма, показността, пиршеството в облеклото и обзавеждането и търсят умереността във всичко.

Плодови аромати

Избират ги момичетата, които отказват да пораснат. Те са сладки като тях, с дъх на лято и на вкусен захарен памук. Момичетата, ухаещи на плодове, са усмихнати, позитивно настроени, сладки, мили и открити. Гребат с пълни шепи от живота и се забавляват, без да плащат данък обществено мнение. Категорично отказват да пораснат и да видят живота през очите на скучните възрастни. Розовите очила са тяхна запазена марка, а нежността и усмивката им са визитната им картичка.

Ориенталски аромати

Огнените, страстни и ненаситни дами, родени да водят битки и да побеждават, избират тайнствените и опияняващи ориенталски аромати, които ги пренасят в друг свят. Топлата ванилия, силните подправки, екзотичните цветя са обожавани от тези дами, за които ориенталските аромати са първи избор на парфюм. Открояват се с женственост, чувственост и море от емоции, което бушува в тях. Като магнит са за мъжете, но те трябва да внимават да не изгорят от огнените им страсти. Силно емоционални, дамите, харесващи ориенталски аромати, не забравят нищо, което сте сторили за тях – нито доброто, нито лошото и не прощават.

Тези 10 малки неща говорят много за вас

Не е лесно да влезеш в обувките на другия, да видиш нещата през неговите очи. Вярвате или не, но някои съвсем дребни неща говорят много...

Цитрусови аромати

Свежи, пълни с енергия и гледащи на света положително – такива са дамите, избиращи парфюми с нотки на цитрусови плодове. Околните ги възприемат като щури, необуздани, леко шантави. Това са момичетата, които ще скочат с дрехите си в реката, ще тичат под дъжда и ще се въргалят с вас в снега. Усмивката не слиза от устните им, а те са родени, за да се забавляват, да забавляват околните и да правят света по-пъстър, цветен и добър.

Дървесни аромати

Дамите, предпочитащи тези аромати, са истински дами – стилни, изтънчени, с финес, стъпили здраво на земята, с бизнес нюх, спокойни и прагматично гледащи на света. Уравновесени и понякога леко хладни и лишени от емоции, те успяват да постигнат всички цели в живота си с разум и мъдрост. Борбени са, грижовни и интересуващи се от наука. Радко се забавляват, защото имат други планове – кариера, постове и победи.

 

Какво разкрива за вас любимото ви цвете

Любимото ви цвете може да ви разкаже много за вашия характер. Повечето жени много харесват цветята. Радваме се на букети, които получав...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com