Ретрограден Меркурий и слънчево затъмнение определят живота на Телеца през есента

18657
Ретрограден Меркурий и слънчево затъмнение определят живота на Телеца през есента
Снимка: Gerd Altmann / Pixabay

Ако очертаете голямата картина, то в началото на есента Телецът трябва да се задълбочи в някои неща от официално естество.

Септември е месецът на реорганизацията на работните процеси и обръщането към официалните взаимодействия. Ретроградният Меркурий от 10 септември до 2 октомври ще се развива в символичния сектор, който се свързва с физическото здраве и в същото време с работни въпроси, с рутина. Тоест, те са двете страни на една и съща монета. Затова основният съвет към Телците за първия месец на есента е да се уверят, че новите задачи не се превръщат в повод за нервно претоварване и безсъние.

Препоръчително е да се опитате да разрешите всички финансови въпроси в началото на есента. Най-доброто от всичко - преди началото на ретрограден Меркурий, тоест преди 10-ти. Затова първата седмица от целия сезон е най-успешна за Телците.

Хороскопът показва, че през първата половина на есента този зодиакален знак е склонен да се поддава на тенденциите на негативните сценарии и умишлено да образува зона на изключване около себе си. Не се препоръчва да правите това. Напротив, препоръчително е да се концентрирате върху творчеството, върху изкуството, върху нещо, което внася красота и хармония в живота ви. Телецът трябва да се радва на приятни изненади, да обръща внимание на красивите детайли. Това ще донесе вдъхновение и добро настроение.

Защо жената Телец е толкова специална?

Положителната страна на целия есенен период като цяло за тази зодия е, че от 20 септември до 25 ноември Венера ще направи добър аспект със Слънцето. Те ще се свържат, две добри планети, които могат да се използват, от една страна, за себеизява. От друга страна - за любовни запознанства, за укрепване на позиции в отношенията с началниците, с противоположния пол. Като цяло, за установяване на контакти с влиятелни хора, с творчески личности, за всякаква дейност.

През октомври е препоръчително Телците да обърнат внимание на партньора си, както и на всички хора в близост – какво ги интересува, какво искат, как може да им се помогне.

Като цяло вторият и третият месец на есента са специални периоди според хороскопа поради наличието на две затъмнения наведнъж. Първото затъмнение ще се случи на 25-ти и ще попадне в сектора на партньорството за Телец. Това означава, че определеният период от 2022 г. ще премине за тази зодия под мотото на обновлението в сферата на взаимоотношенията.

Интересни факти за зодия Телец, които трябва да знаете

През ноември е важно за Телците да се съсредоточат върху себе си и своите нужди.

Трябва да продължите да правите това, което правите добре. Ретроградният Марс започва на 30 октомври и ще продължи до края на 2022 г. във вашия втори полеви сектор. Второто поле е областта на парите, така че е по-добре да не започвате някакви бизнес начинания.

За Телците това е месец на лична експанзия. Лунното затъмнение на 8 ноември ще бъде по оста "Аз - Мое". На преден план ще излязат и интересите на партньора.

Затова краят на есента трябва да мине в спокоен ритъм. Хороскопът съветва да обърнете внимание на себе си, приятели, роднини, любим човек. А ако го няма, ноември е много подходящ за приятно запознанство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com