Ритуали за защита и късмет за всеки ден от седмицата

7981
Ритуали за защита и късмет за всеки ден от седмицата
Снимка: Bruno /Germany / Pixabay

Енергийните нива на човек зависят не само от времето на деня, но и от деня от седмицата. Факт е, че е по-добре да натрупате сила през уикенда, а от понеделник да работите активно върху постиженията. Ритуали, които ще ви настроят в правилното настроение и ще привлекат правилната енергия, ще ви помогнат да привлечете късмет.

Още: Древните египтяни правели коктейли от кръв, кърма и халюциногени

Понеделник

Трябва да започнете първия ден от седмицата по такъв начин, че да не губите енергия. Първо седнете сами за 20-30 минути, отпуснете се и затворете очи. Помислете за нещата, които трябва да свършите през следващата седмица, но без безпокойство – просто избройте всичко, което трябва да свършите. След това излезте на чист въздух или отворете прозорец, вдигнете ръцете си и се протегнете.

Още: Как да привлечете късмет и щастие в живота си?

Вторник

Този ден е време за създаване на нови запознанства и укрепване на социалните връзки. Вторник е най-добрият ден за преговори. За да влезете в правилното настроение отидете до мивката сутринта и измийте лицето си с лявата си ръка три пъти, като си представите резултата от успешна среща.

Сряда

В средата на седмицата много хора изпитват енергиен дисбаланс поради чести социални взаимодействия и множество работни задачи. Трябва да възстановите енергията и също така да наблюдавате здравето си. Яжте 2-3 супени лъжици ориз на празен стомах. Тази зърнена култура ще има благоприятен ефект върху вашето здраве и ще ви даде енергия за остатъка от седмицата.

Още: Какво предвижда новата 2024 година за всяка от зодиите и кои са големите късметлии

Четвъртък

В четвъртък паричната енергия излиза на сцената, така че денят е идеален за разрешаване на финансови въпроси. Можете да запалите свещ за пари, да напишете бележки с пожелания за увеличаване на приходите и да направите амулети за портфейла си.

Петък

В края на работната седмица трябва да направите равносметка на всичко, което сте свършили през предходните дни. Петъчните ритуали трябва да се извършват вечер. Седнете на масата и вземете лист хартия. В една колона отляво напишете всичко, което сте правили през седмицата, а до него посочете с каква цел сте решавали тези задачи.

Още: Кои зодии се очаква да завладеят 2024 г. според зодиака

Събота

Първият почивен ден трябва да бъде посветен на дома и семейството. Трябва да планирате почистване за събота, но мащабът му зависи само от вас. Не забравяйте да измиете подовете с разтвор на сол - това помага да се изхвърли отрицателната енергия от къщата и да се привлече богатство.

Неделя

Прекарайте последния ден от седмицата насаме със себе си. Така ще се заредите с енергия и ще възстановите ресурсите. Правете това, което ви харесва. Всяка дейност, която ви изпълва с енергия, ще свърши работа. Ако все още нямате такава дейност, можете да извършите ритуал за привличане на ресурси. Вземете стъклен съд и сложете там всяка лична вещ - за предпочитане такава, която носите всеки ден, за да има енергия. Напълнете предмета със сол и го оставете за една нощ, а на сутринта го вземете отново със себе си. Ще почувствате прилив на сила, енергия и късмет.

Още: 7 пъти проверявате ютията: Откъде идват повтарящите се ритуали в ежедневието?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com