С английска сол почистваме тялото си по този начин

14097
С английска сол почистваме тялото си по този начин
Снимка: iStock

Английската сол е най-подходяща за прочистване на черния дроб.

Когато настъпи 14 часа, не приемаш повече никаква храна. За да може детоксът да донесе грандиозни ефекти, е необходимо да се придържате към часовете, тоест да консумирате солен разтвор в точно определени часове. Разредената в хладка вода горчива сол трябва да преседи в хладилника 4 часа. Когато часовникът удари 18 часа, изпийте 3/4 чаша от разтвора. За да се ускори действието на горчивата сол, препоръчително е да се разхождате. Следващата порция от разтвора консумираме в 20.00 часа. В 22.00 изпиваме смес от сок от грейпфрут и 125 мл зехтин. След като изпразните чашата, лягайте веднага – по гръб с главата на малко по-високо. За това ще ви бъде полезна допълнителна възглавница. Внимание: успехът на лечението зависи от вашето спокойствие. Опитваме се да останем спокойни, отпуснати, в тишина около 20 минути. След това време можете да заемете удобна позиция и да се потопите в сладък сън.

Английската сол забързва метаболизма и стимулира свалянето на килограмите

От време на време тялото ни има нужда от пречистване от натрупаните токсини. За целта има различни средства, едно от които е английскат...

На следващия ден в 6.00 ч. (или малко по-късно) изпийте още една доза горчива сол - 3/4 чаша. Ако след събуждане почувствате лека коремна болка и гадене, можете да останете известно време в леглото и да изпиете разтвора, когато симптомите отшумят. Два часа по-късно посягаме към последната порция от почистващата напитка. След още 2 часа лечението е завършено, което на практика означава, че можете да ядете лека храна и да пиете пресен плодов сок. Въздържайте се от ядене на по-тежки ястия до следващия ден.

Реакциите на тялото по време на почистване с английска сол

След изпиване на първия солен разтвор може да се появи диария – особено при хора, които никога досега не са приемали този препарат. На втория ден реакцията на тялото ви може да бъде подобна. Заедно с камъните от тялото ще бъдат отстранени отлагания, токсини, холестеролни кристали, които не са имали време да се превърнат в камъни. След експулсиране те приличат малко на пяна. Това пречи на черния дроб да функционира правилно. Може да имате редки изпражнения за 1-2 дни след приключване на лечението.

Камъните в жлъчката седят много здраво в черния дроб, така че е необходимо процедурата да се повтори. Следващото почистване може да се направи след 3-4 седмици, а след това - на всеки 3 месеца. През първата година от лечението трябва да се направят от 4 до 7 повторения. Защо трябва толкова често да почиствате черния си дроб? Тъй като този орган се състои от четири части и само една част може да бъде почистена по време на едно лечение.

Само 2 подправки ще ви гарантират богата реколта от домати за цяло село

Английската сол е широко препоръчана от градинарите за редица проблеми в градинарството, от слаб растеж до борба с вредителите. Този съ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com