С дим и огън и още 2 метода ще ПРЕЧИСТИМ дома си от негативната енергия

4862
С дим и огън и още 2 метода ще ПРЕЧИСТИМ дома си от негативната енергия
Снимка: https://pixabay.com

Понякога, дори и без да искате, може да вкарате у дома негативна енергия. Тя може да се натрупа от различни спорове с близки, недоброжелатели, гости с нечисти намерения или негативни хора, които по една или друга причина са дошли в дома ви.

Ако усещате дискомфорт у дома, чувствате се тревожни и стресирани, може би е време да пречистите дома си от отрицателната енергия, която циркулира вътре. Най-напред пречистете себе си, взимайки контрастен душ. Заредете се с положителна нагласа. Хубаво е да сте сами у дома, когато пречиствате дома си, и е добре почистването да се прави от ляво надясно. А ето и кои са трите начина, по които може да направите това.

Внимавайте с тези неща в дома - те крадат енергията ви

Умора, раздразнителност, чувство на тревожност - всичко това може да се стовари върху човек, който едва е прекрачил прага на дома си. Т...

С дим и огън – чудесен начин за изгонване на негативната енергия. За целта може да обиколите всички стаи и места в тях със запалена свещ, задържайки малко по-дълго около тъмните пространства. Същото може да направите и с тамян или ароматни пръчици. Докато обикаляте, може да кажете молитва или да помолите за добри неща, да наречете благоденствие за себе си и семейството си.

Със звук – доказано ефективен начин за пречистване на жилището от лоша енергия е със звук. За целта може да използвате звън от камбани, пеещи купи и чаши или природни звуци. Вземете звънче или пееща купа и обиколете дома си с нея, отново спирайки се повече по ъглите и тъмните места. По този начин ще почистите цялата негативна енергия и вибрация, ще балансирате енергията и ще се заредите с позитивизъм.

С вода и сол – необходимо е да разтворите 2 с.л. сол в 6 л вода. Изчакайте да се разтопи и почистете добре пода, ъглите, праговете, тъмните части на жилището, огледалата и отразяващите повърхности. С помощта на солената вода ще премахнете всичко лошо, което се е натрупало до този момент в дома ви. Препоръчително е да извършвате този ритуал след боледуване или веднъж на месец. Ако сте имали много гости или посещение от неприятен човек, след него също направете пречистването.

Много лесен начин да разберете дали в дома ви циркулира негативна енергия е като наблюдавате домашния си любимец. Ако той не се чувства добре, изнервен е, боледува, стои близо до вратата или иска да излиза все по-често, значи трябва да направи ритуал за почистване на дома. Животните усещат най-силно енергията, затова се вслушайте в тях. Те много точно могат да ви посочат дали около вас има позитивна вибрация или напротив – време е за почистване на негативна енергия.

10 неща, които ще увеличат положителната енергия в дома ви

В една къща се диша лесно, там се отпускаш и искаш да се върнеш в него винаги след тежък ден на работа или след труден момент. А в друг...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои тънкости при печенето на агнешко месо знаят малко хора?

Кои гарнитури вървят ръка за ръка с агнешкото месо?

Без погрешен завой: Най-дългият прав път в Австралия е 147 км без нито една отбивка

Начини за отстраняване на драскотини от стъклото на ръчния часовник

Кое вино върви най-добре за агнешко месо?

3 май 2024 - какво не трябва да се прави на този ден, за да НЕ плачете 40 дни след това

Ходи ли се на гробища на Великден?

Разпети петък 2024 - какво НЕ трябва да се прави днес

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com