С нумерологията разбираме кои дати са щастливи и от кои да се страхуваме

4481
С нумерологията разбираме кои дати са щастливи и от кои да се страхуваме
Снимка: iStock/Guliver

Първото нещо, което трябва да направите, е да определите своето число на съдбата. Можете да го изчислите, като просто съберете всички числа на вашата рождена дата. Например, 07/12/1899. Съберете 1 + 2 + 7 + 1 + 8 + 9 + 9. Получаваме 37, което отново събираме до ч цифра -  3 + 7 = 10 = 1.

Когато знаете своето число на съдбата, вече можете да погледнете календара и да изберете датата, която ви интересува, за да проверите. Например 03.09.2023 г. Действаме по същия принцип на общо събиране: 3 + 9 + 2 + 2 + 3 = 19 = 1 + 9 = 10, тоест 1.

Сега съберете числото на съдбата с числото от деня, в който планирате нещо важно или специално. Според нашия пример се оказва: 1 + 1 = 2.

Щастливи дни за сключване на брак през 2023 г.

1.

Денят се счита за успешен, защото е зареден с енергията на успеха. Тук се сключват идеално успешни бизнес сделки, защото датата е насочена към сътрудничество и насърчава нови начала.

2.

Денят е по-скоро отрицателен. През този период е по-добре да не поемате рискове, защото всяка възможност, която не обмисляте, може да доведе до истинска катастрофа.

3.

Денят ще ви помогне да завършите бизнеса или да настроите комуникация с партньори или колеги, така че всички да спечелят. Но имайте предвид, че тройката не обичат конфликтите, така че е по-добре да се справите без кавги в този ден.

4.

Неутралната четворка ще зареди с енергия и ще ви помогне да изживеете деня гладко, без да бързате. Датата е чудесна за нещо банално и рутинно. Не правете грандиозни планове.

5.

Денят носи целувката на Съдбата. Можете спокойно да поемате рискове и да избирате най-отчайващите и непечеливши варианти. Защото тази дата ще ви помогне да намерите късмета си и да се реализирате максимално.

Това са най-подходящите дати за взимане на съдбовни решения

6.

Шестицата настоява споровете да бъдат разрешени и конфликтите да изчезнат в този ден. Ако мислите кога да отидете да се помирите с любим човек, това е най-добрият момент. Също така шестицата предполага комфорт и уют, събирания с приятели, но не и бясно темпо.

7.

Ден, в който да се насладите на живота и дейностите си. По-добре е през този период да правите само онези неща, от които изпитвате истинско удоволствие. Ще станете по-добри от останалите.

8.

Обикновено труден, но ползотворен ден. Числото осем ще помогне да се разплете плетеницата от проблеми, възнаграждавайки се с повишена концентрация и внимание. Добър момент да се заемете с нещо трудно.

9.

Девет е един от най-нещастните дни, защото служи като напомняне. Призрак от миналото, който казва, че са се натрупали толкова много неща и проблеми, така че не трябва да се заемате с нещо излишно. По-добре е да не планирате нищо за този ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някои органи при хората са по двойки?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 май /валутен калкулатор/

Кои жени са по-склонни да имат момчета - може да се изненадате от отговора

Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 20 - 26 май 2024

Няколко начина да се защитите от негативни влияния

7 типа мъже, които никога не изневеряват, но не бързайте да се радвате

Готвач разкри кои са най-добрите картофи за пържене

След тези 7 комплимента всяко свястно момиче ще си тръгне

Махнете ги незабавно: 5 неща, на които не им е мястото в хола

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com