Щастливи дни за сключване на брак през 2023 г.

8728
Щастливи дни за сключване на брак през 2023 г.
Снимка: iStock

Новата година все още набира сила, а за вас е време да изберете дата за вашата сватба. Искате да е перфектна и да ви носи късмет, може просто да е записано в звездите. Ако погледнете зодията и различните културни традиции, има някои дни, които се считат за по-щастливи за сключване на брак.

Щастливи дни в Зодиака

Търсенето на транзити, затъмнения и ретрогради е един от начините, по които интересуващите се от астрология могат да определят деня на сватбата си. Има множество прекрасни дати за сключване на брак, но ето някои астрологично значими дати, които трябва да имате предвид, ако искате да сключите брак през 2023 г. Нито една от тези дати няма да има ретрограден Меркурий, Венера или Марс.

Сватбени поверия: Традиции, които всяка булка трябва да знае

За тези, които искат зимна сватба, март може да донесе най-щастливите ви дни за вашата церемония. Празнувайте астро новата година с празник на любовта по време на Новолунието на 21 март, пълен със свежа комуникация с присъединяването на Меркурий. Този ден също ще има ценния тон на любяща устойчивост и стабилност с Венера и Юнона, съединени в Телец.

Пролетта е чудесен сезон за венчавка, изпълнена е с цветя, красота и щастливи дати. 11 април ще бъде интересен ден, тъй като експанзивният Юпитер се изравнява с ободряващото Слънце, а ориентираните към бъдещето и електрическите искри на Уран се изравняват с фокуса на Юнона към отдаден съюз. Може да има мощна, комуникативна и трансформираща атмосфера с Венера в Близнаци.

Какво се прави, ако хванете букета на сватба?

Новолуние в Телец ще се появи на 19 май, с много активност и мечтателност поради плавния поток с Марс и Нептун. Юпитер и Меркурий могат да подобрят комуникацията, а Венера от Рака ще се появи, за да внесе любов, щастие и семейна атмосфера.

Лютото е един от най-предпочитаните месеци за сключване на брак, защото е топло, свежо и приятно. Най-подходящият месец за това е юни. Ще има Новолуние в Близнаци на 17 юни, което е много подходяща дата. Може да се спрете и на лятното слънцестоене – или началото на творческия и грижовен сезон на рака – на 21 юни. Марс и любящата Венера ще бъдете подравнени в жизнен, експресивен и обичащ забавление Лъв. Луната ще се присъедини към Венера и Марс, за да внесе повече чувство и емоция на 21 юни.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com