С това в портмонето ще привличате парите като магнит

16939
С това в портмонето ще привличате парите като магнит
Снимка: iStock

Според древните вярвания, има най-различни ритуали за привличане на късмет и пари. Хората вярват в тях и ги изпълняват. С един от тях е свързан дафиновият лист, чийто цвят се свързва с енергията на парите, а ароматът му ги привлича. Обикновено съхраняваме парите си в портмоне, ето защо хората препоръчват точно там да поставите и дафинов лист.

Три неща в дома ви, които не подозирате, че могат да ви донесат пари

Сложете тези 6 неща в портмонето си и ще имате късмет

Казват, че късметът обича подготвените. С достатъчно знания и старание може да накарате обстоятелствата да работят във ваша полза. Но и...

Смята се, че ако го направите, незабавно ще започнете да привличате парите към себе си. Разбира се, има специфични неща, които трябва да се направят, за да бъде ритуалът успешен.

Първо, трябва да изберете гладък и здрав дафинов лист, без никакви щети. Освен това портмонето ви трябва да бъде в зелен, черен или кафяв цвят. Добре е да бъде нов и кожен или да бъде изработен от друг естествен материал. Трябва да го почистите – в него не е препоръчително да има стари касови бележки и непотребни листчета, махнете и всички кредитни карди, на които дължите пари. Банковите карти трябва задължително да имат някакви пари вътре. Почистете портмонето от снимки и всякакви неща, които могат да прекъснат енергията на парите и да ѝ попречат да дойде при вас.

При подреждането на парите е важно най-големите да бъдат най-отзад, а по-дребните отпред. Трябва да бъдат гладки, изпънати, здрави – така показвате положителното си отношение към парите.
За да извършите ритуала за пари с дафинов лист, ще ви трябва етерично масло от мента или портокал, както и червена салфетка.

Вземете в ръце три дафинови листа и леко ги потъркайте в ръце, за да задействате енергията. Върху тях капнете няколко капки масло по избор. Сложете ги в салфетката, сгънете я внимателно и я поставете в портфейла си. Докато го правите, изречете думите: „Пари до пари, просперитет до просперитет“. Този ритуал се прави по време на нарастваща луна, така че следете фазите ѝ. Да знаете, че от време на време ще се наложи да подменяте дафиновия лист, тъй като ароматът на маслото изчезва, а това намалява паричния поток. 

Как да изберете перфектния мъжки портфейл?

За мъжете изборът на портфейл е лично преживяване и възможност да изразите своята индивидуалност и да се отдадете на вкуса си. Портфейл...

Направете това и парите ще ви стигнат до следващата заплата

Този ритуал води началото си от дълбока древност, когато хората са смятали, че дафиновият лист привлича благополучието и късмета. В Древна Гърция той е бил символ на смелостта, постоянството и победата. Този лесен за изпълнение ритуал може да ви помогне да привлечете парите на своя страна и в своя портфейл. Нищо не губите, ако опитате, особено ако по всякакъв начин опитвате да печелите и пестите пари, но те все не ви стигат. Доверете се на силата на природата и по-точно на дафиновия лист.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com