Седмичен хороскоп за 10-16 декември

17669
Седмичен хороскоп за 10-16 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще се окажете в центъра на събитията. Това може да повиши авторитета ви и да направи известна личност от вас. Опитайте се да бъдете умерени, тъй като звездният образ има и своите недостатъци. Много скоро ще усетите намеса в личния ви живот, каквато не бихте искали да има. В средата на седмицата вече ще помислите дали не може да промените нещата и да върнете старото положение. Блясъкът на славата не е за всеки.

Телец

През тази седмица ще трябва да се вземете в ръце. Напоследък се бяхте поотпуснали и сега имате да наваксвате. На всичкото отгоре пред вас се отварят и нови възможности в служебно отношение. Изправете гордо глава, запретнете ръкави и започнете мащабно настъпление по всички фронтове. На ваша страна ще е подкрепата на колеги и началство, така че половината от трудните задачи ще ви бъде спестена. В края на седмицата ще научите добра новина, свързана с личния ви живот. Наситете почивните си дни с нови преживявания.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Везни

Януари е добър месец за работа върху усъвършенстване на характера ви. Това е време, в което може да ви се наложи да взимате бързи реше...

Близнаци

Посветете седмицата на романтиката и разнообразяването на ежедневието в личния живот. Това, което до скоро сте мислили за откачено сега може да опитате да реализирате в пълен мащаб. Ще срещате разбирателство от страна на половинката ви, така че не проявявайте скромност и умереност. Някои представители на знака може да им хрумне идеята да предложат брак на партньора си. 

Рак

През тази седмица си оставете повече време за действие. Нямате спешни задачи за решаване, нито в работата, нито у дома. Внезапно възникнали идеи имат нужда да отлежат преди да започнат да бъдат реализирани. В противен случай рискувате да допуснете грешка, която трудно бихте могли да поправите. При промяна на интериора на пренебрегвайте мнението на партньора ви.

Лъв

Годишен хороскоп за 2019 г. - Лъв

В началото на новата година  съдбата ще бъде изключително благосклонна към вас. Каквото не си пожелаете - това няма да се случи. П...

През тази седмица картите ще бъдат свалени на масата. Някой, за когото отдавна имате подозрение, че не е това, на което се прави ще се разкрие изцяло. От това може да последват някои сериозни промени в работата. Бъдете категорични и безкомпромисни и много лесно ще разрешите проблема, дори още в последните два дни от работната седмица ще имате възможността да започнете отначало и да продължите напред. През почивните дни заминете някъде със семейството си и оставете служебните проблеми зад гърба ви.

Дева

Основната ви цел през тази седмица и да се задържите на високото професионално ниво, на което се намирате. Това няма да ви е лесно, тъй като лични проблеми ще ви разсейват непрекъснато. В същото време да се отваря възможност да се появите изключително успешно и да направите стъпка напред в кариерата. Нещата у дома не изглеждат толкова зле, че да заемат целите ви мисли. Ще имате подкрепата на своите колеги и началници, така че усилията, които трябва да положите не са чак толкова много, колкото ви се струват. С повече усмивки и добронамереност много бързо ще решите и проблемите у дома.

Везни

През тази седмица може да се окажете в центъра на събитията. Сега проявената скромност може само да ви навреди. Това се отнася, както в служебно отношение, така и за личния живот. В средата на седмицата не обяснявайте на когото и да било какво да прави. Намесата ви може да създаде погрешно впечатление за вас и да навреди на авторитета ви.

Седмична прогноза за времето за 10-16 декември

Новата седмица започна със значителна облачност в западната част от страната. Над Източна България в понеделник се очакват валежи от дъ...

Скорпион

През тази седмица не оставайте без работа. Съществува риск да се отпуснете и да се потопите в излишни мисли, които да ви доведат до меланхолия. Това е добро време да започнете да реализирате най-смелите си мечти. Не позволявайте на никого да ви държи сметка или да ви дава съвети. Този път направете нещата, така че сами да сте господари на действията ви.

Стрелец

През тази седмица е важно да осъзнаете степента на отговорност за вашите собствени действия и да не я прехвърляйте на други. Това, че сте се почувствали наранени и заради случилото сте се решили на дадена стъпка, не означава, че някой друг носи вина. Запомнете, че най-голямото отмъщение е да няма отмъщение, а да продължите напред с чисти чувства.

Козирог

Годишен хороскоп за 2019 г. - Дева

Имате шанса да започнете годината начисто. Може да сте спокойни, че основните предизвикателства от изминалата година ще останат зад гър...

Седмицата ще ви остави без дъх. Заредете се с търпение и не предприемайте решителни крачки. Средата на седмицата е добро време за посещаването на клуб, където да завържете нови познанства. В края на седмицата са възможни положителни промени в работата. Не оставяйте на заден план отношения ви с любимия човек.

Водолей

Тази седмица ще имате възможността да разрешите множество противоречия, които да сега не ви даваха мира. В личния живот е добре да се решите на компромис, ако искате повече спокойствие в дома и отношенията. Посветете почивните дни на основно чистене, за да може да се насладите на празниците истински. 

Риби

През тази седмица загърбете суетата. Много е важно да наблегнете на грижата за здравето, особено ако напоследък често страдате от здравословни неразположения. Помислете добре кое най-много отнема от силите ви и направете опит да промените графика си. В личен план ще бъдете вдъхновени от партньора си за нови пътешествия. Оставете притесненията и се впуснете в приключенията. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В кое живописно селце е роден Йордан Йовков?

Колко градове има във великотърновска област?

„Ръченица“ на Мърквичка – научете как двама чужденци показват красотата на България

Има ли мечки в Стара планина?

Знаете ли къде е лобното място на Бенковски?

Колко села има на дъното на язовир Огоста?

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com