Седмичен хороскоп за 11-17 юни

23499
Седмичен хороскоп за 11-17 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Седмицата ще ви потопи в най-дълбоките ви и лични тайни. Много е важно да знаете, че може да си позволите да искате бляновете ви да се осъществят, но и да различавате реалността от желанията си. На този етап е добре да бъдете по-предпазливи в действията си. След време може да разберете, че някои от желанията ви не ви съответстват и дори ще се чудите как е било възможно да ви хрумне подобно нещо. Освен това най-добре не ги обсъждайте с никого, особено с половинката си, за да не я уплашите с интензивността на чувствата си.

Телец

От началото на тази седмица настъпва период, в който е добре да се разделите с някои ограничения в живота ви. Опитайте се да направите това с премерен риск. Краят на седмицата ще ви предложи предизвикателство, свързано с образованието ви. Възможно е да пропадне пътуване зад граница. Съдбата ще ви компенсира богато за пропуска, така че не се ядосвайте много. Пазете гърлото си и не прекалявайте със студените напитки, особено ако са газирани.

Близнаци

Седмицата започва с шанса да се освободите от всичко, което ви тежи в живота. Още в понеделник запретнете ръкави и не се колебайте да се разделите с всичко ненужно, това което само ви товари, но не води до никакви резултати. Вторник е добре да бъдете по-твърди в отстояването на интересите ви, свързани с висшето образование или преговори с чужденци.

Рак

Тази седмица препятствията няма да са малко, но ще бъдат напълно преодолими. В понеделник ще трябва да мобилизирате максимално дисциплината си. С напредването на дните ще усещате нарастваща нужда от любов. Все още не е настъпило времето за това, така че не насилвайте събитията. Скоро ще може да се радвате на своите романтични моменти. През почивните дни не пропускайте да мечтаете активно.

Лъв

Дневен хороскоп за 11 юни

Овен Този понеделник е крайно време да се заемете с това, което отлагате толкова отдавна и дори сте дали обещание да направите. Ако вс...

Седмицата може да започне скучно, съгласно вашите представи, а всъщност ще ви донесе голяма доза спокойствие и хладнокръвност. Необходимо е да „охладите“ емоциите си, а не да търсите да ги предизвикате насила. В противен случай вторник може да ви донесе прекалено голям излишък от чувства, с които няма да знаете как да се справите. В последните дни на периода може да си подарите кратка отпуска край вода. 

Дева

Седмицата ще ви подари възможността да поемете по нови пътища. Отдавна го планирате, така че няма защо да се правите на изненадани или притеснени. Това е време, в което да действате без да се обръщате назад. Вероятно ще имате някои неприятни разговори, но сериозните стъпки в живота често са придружени от подобни събития. Когато си вярваме и Съдбата е на наша страна.

Везни

Колкото повече вяра имате в нещата, толкова по-лесно ще постигнете целите си, а резултатът ще бъде по-дълготраен. Във вторник и сряда ще ви се наложи да положите повече усилия. Сега е важно да не споделяте идеите и плановете си, най-вече онези от тях, които са свързани с работата ви. В личен план не пришпорвайте нещата, за да не уплашите партньора си. Има риск и да пропаднат плановете ви за лятото - бъдете търпеливи и толерантни.

Ирландското уиски е на изчерпване

Лоша новина за любителите на алкохола и най-вече онези, които предпочитат уиски. Производителите на ирландско уиски обявиха, че е възмо...

Скорпион

Тази седмица отговорностите може да ви отдалечат от партньора ви, затова във втората част на седмицата обърнете повече внимание на общуването с него. Намерете време за романтична вечеря и не жалете средства и сили всичко да е като в приказките. През почивните дни планирайте съвместна дейност, която да ви сближи и да се почувствате екип. Припомнете си началото на връзката ви и подновете обещанията един към друг.

Стрелец

Началото на седмицата ще ви сблъска с интересни предизвикателства. Най-важното от тях ще е свързано с юридически въпроси, а другото с внезапно изникнало обстоятелство в личния ви живот. Не губете и минута време за действие. Нещата няма да са толкова страшни, тъй като във вторник ще получите нужната емоционална подкрепа, за да продължите уверено напред. В личен план е време да предприемете по-сериозна стъпка в отношенията ви. От вас се очаква важен отговор.

Козирог

Месечен хороскоп за юни 2018 г.

Овен Юни ще бъде пълен с предизвикателства, за които отдавна мечтаете. Сега ви е паднало да наваксвате пропуснати моменти, така че не ...

Седмицата е подходяща за активни действия и влагането на малко повече настойчивост и благородна агресия. през първите дни от периода ще бъдете подкрепяни от нужните хора. В средата на седмицата намалете активността и не давайте воля на емоциите и чувствата си, особено ако сте в офиса или по време на преговори. Почивните дни не правете абсолютно нищо, освен да разтоварвате мозъка и тялото си.

Водолей

Седмицата ще протече така, както вие желаете, сякаш събитията ще следват вашите мечти. Използвайте дадената ви възможност, за да насочите хода на събитията, в желаната от вас насока. Най-успешни ще сте в дейностите, в които се изисква максимална съсредоточеност, хладнокръвие и дисциплина. Най-много енергия и инициатива проявете във вторник. Това се отнася, както до работата, така и до личния живот. След средата на седмицата отпуснете педала и се съсредоточете върху хубавите неща от ежедневието и създайте нови удоволствия. 

Риби

Седмицата може да ви изненада с непредвидено изкушение, което да внесе промени в личния ви живот. Ще трябва да приемете, че нещата не винаги се развиват по начина, по който на нас ни се иска. Упорството ви може да доведе до неприятни ситуации. Не си го причинявайте, както на себе си, така и на другите. Най-трудно ще бъде да намерите баланса между отговорността и удоволствието, но така ще получите най-доброто, което заслужавате, така че усилията ще си струват!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com