Седмичен хороскоп за 21-27 август

28195
Седмичен хороскоп за 21-27 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не отстъпвайте от принципите си. Някой може да се опита да разклати вярата ви в постигнатото и да да промени на насоката ви на развитие. Всичко това ще бъде направено умело, така че не си мислете, че ще предпазени от зложелатели. Задавайте си по-често въпроса "Защо?" на себе си и на другите, които искат нещо от вас. Сега може да се похвалите с повече свобода и независимост, които е добре за използвате главно за свои цели.

Телец

Седмицата ще премине мотонно откъм събития. В душата ви, обаче ще има бури. Трудно ви е да бъдете нещо различно, от това което сте, но и всъщност не това се иска от вас. Имате повече за даване и не мислете за загубите, които евентуално бихте претърпели. Истината е, че с повече щедрост ще получите много повече, отколкото сте подозирали. От опит глава не боли.

Близнаци

Седмицата може да ви научи на много само ако имате желание за това. Подсказките понякога не са, за да ни отклоняват от пътя или бавят, а за да ни направят още по-добри. Рано или късно ще се върнете отново към уроците, които сега ви се предлагат, но защо да губите време? Още сега може да постигнете още по-голяма близост със съвършенството.

Рак

Раздорите във вас не ви дават мира. За да се установи ред е добре да си дадете ясна сметка за целите и желанията ви. Бъдете повече от сигурни, че това ще ми помогне неимоверно и ще ви успокои повече, отколкото сте предполагали. А когато човек е спокоен всичко се случва по-лесно. През почивните дни бъдете внимателни ако сте решили да правите поход в планината. Важно е да не се отклонявате от пътя и да спазвате правилата за безопасност.

Лъв

През тази седмица може да затвърдите тенденцията от последните дни, в които се разтоварвате от излишните задължения и не се опитвате да поемете всички отговорности на света върху своите собствени рамене. Ефектът вече се усеща, така че не си и помисляйте, че може да се върнете към предишния ритъм. Както виждате и така нещата се получават, при това много добре, така че затвърдете наученото.

Вижте как отблъсквате хората от себе си, според зодията

Знаете, че имате досадни навици, които успяват да отблъснат хората около вас, но продължавате да ги правите. Проблемът е, че повечето х...

Дева

Седмицата ще ви изненада с приятно откритие относно самите вас. Бъдете внимателни, за да обхванете всички аспекти на информацията. Не приемайте нещата едностранчиво. Във всичко, което се случва има смисъл и своето значение, така че не подценявайте детайлите. В края на седмицата ви очаква интересна среща с ваш стар познайник. Ще се преоткриете в едно ново зареждащо приятелство.

Везни

Седмицата може да бъде уморителна за вас, за това гледайте да пестите сили те си. Сега от вас няма да се иска инициатива, не се бутайте в първите редове. Ако имате възможност вземете си отпуска. Използвайте всяка свободна минута, за да възстановите силите си или да наваксате пропуснат сън. Начинът на хранене също може да ви помогне много. С лекота ще се разделите с вредните си навици ако положите минимални усилия за това точно през този период.

Скорпион

9 неща, за които ДОБРИТЕ момчета никога не биха молили

Вие сте приятелката му, а не неговата прислужница или секретарка. Тези момчета добре осъзнават факта, че перфектната връзка се гради на...

Седмицата предполага нови запознанства. Не бъдете прекалено критични към хората. Дайте си повече време, за да ги опознаете, тях и интересите им. Скептичността почти винаги се усеща така че не се учудвайте, ако срещите ви приключват прекалено бързо. Може би ви е нужно повече време, за да определите от какво точно имате нужда преди да се впуснете в търсенето на партньор. Все пак бъдете оптимисти.

Стрелец

Седмицата ще ви предложи интересно пътуване. Непознатите места ще ви вдъхновят, но свободното време е към края си. Не си взимайте допълнителна почивка особено ако от скоро сте на ново работно място. Красивите места няма да избягат, но вие имате по-важна работа. Няма да ви е трудно да се утвърдите в новия екип, така че не си мислете, че ви очаква кой знае какво предизвикателство. Често всичко е такова, каквото си го представяме.

Козирог

11 сигурни знака, че си играе с теб...и трябва да го напуснеш

Мъжете винаги показват своите намерения с действията си. Въпросът е да знаеш за какво да се оглеждаш. Предлагаме ви няколко сигурни зна...

Седмицата може да ви даде някои уроци. Опитвате се да възстановите стари отношения, но не намирате правилния подход. Той изключва намеци и далечни подмятания. Най-добре се изправете срещу човека и кажете директно какви са намеренията. Така ще бъде много по-лесно и за двете страни. В личен план се чувствате несигурни във връзката си, но не предприемайте серизни крачки. Изчакайте да отмине бурята.

Водолей

През тази седмица няма да имате търпение да разгърнете потенциала си. Съществува опасност, обаче да се загубите в хаотичност. Първо подредете желанията си по възможност за реализиране и после по харесване. Така ще си спестите много време, а и разочарования. Освен това не очаквайте резултати на минутата. Всичко хубаво изисква време. Вие имате напълно достатъчно. Не пришпорвайте нещата и в личния живот.

Риби

Седмицата ще ви изненада приятно, но само ако позволите. Не може да се предпазите от всеки и от всичко, така че малко намалете параноята и се покажте из-зад стената. Опитайте се да се усмихвате малко повече, тъй като каменното ви изражение и присвите очи може да отблъснат и най-добронамерения човек. Започвайте дните с лека програма от физически упражнения и ще усетите как животът ще стане по-розов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com