Седмичен хороскоп за 21-27 септември

20449
Седмичен хороскоп за 21-27 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Седмицата ще започне с необходимостта от спешното разрешаване на някои проблеми. Най-вероятно те ще са свързани с любовни въпроси. Сряда е денят, в който ще може да си поемете въздух и да вземете нужната ви доза надежда. В петък ще имате повече яснота как ще се развият нещата. Има големи шансове те да са във ваша полза, но това не значи, че не трябва да положите сериозни усилия. Уикендът ще премине под знака на любовта и романтиката, но все пак не се отпускайте.

Телец

През цялата седмица ще ви занимават въпроси, свързани с повишаването на доходите ви и подобряването на външния ви вид. Ако ви предстоят важни срещи направете така, че да изглеждате стилно, за да подчертаете статуса си. В сряда ще имате любовно преживяване, но не бързайте да правите големи крачки. В петък ще се наложи да се борите за постигането на важна лична цел. Събота също ще премие под знака на доказването на важността на желанията ви. В неделя направете нещо, което да накара душата ви да пее. 

Близнаци

Очаква ви, наситена на събития седмица. Ще се наложи да действате едновременно на няколко фронта и все от тях ще бъде изключително важен. Дисциплината, стриктно разписаните задачи и ясен график ще са нещата, които ще ви помогнат да се справите блестящо с всичко, което ви предстои. Неделя е денят, в който най-после ще може да си отдъхнете. Постиженията ви ще ви изпълнят с изключителна радост и задоволство. Празнувайте!

Рак

В началото на седмицата ще ви обземете неутолим копнеж по любим човек. Направете така, че страстта ви да има красиво изражение. Вторник и сряда са дни, в които да отделите време на развитието ви по отношение на образованието. Сега в тази област ви очакват сериозни успехи. Четвъртък и петък ще са най-натоварените ви дни в периода - подгответе се добре за тях. През почивните дни проявете егоизъм и правете само това, което ви кара да се чувствате щастливи. 

Лъв

Три зодии ще срещнат любовта до края на 2020-та

Каквито и успехи да сме постигнали в живота, всеки един от нас търси онази голямата любов, описана от поети и писатели. И въпреки, че 2...

Очаква ви изключително плодотворна и успешна седмица. Там, където другите ще срещат трудности и ще се бавят, вие ще жънете успехи и победи. Емоционалното ви състояние ще е стабилно и ще ви помогне да имате достатъчно енергия. Четвъртък е денят, в който трябва да сте по-внимателни с чувствата си. Рискувате да нараните някого. От петък започва кратък период на спокойствие, в който ще може да се насладите на ролята си на победител и да се възползвате от постиженията си. 

Дева

През тази седмица ще може да покорите върховете, които сте си набелязали. Никой не е обещавал, че ще бъде лесно, затова не се отказвайте, защото има някакви трудности. За да ви е по-лесно психически мислете за предстоящите победи и облаги. Проявата на дисциплина сега ще ви осигури дълъг период на безгрижие. С напредването на дните напрежението ще намалява. Използвайте всеки миг, за да си почивате и поемате въздух, но без да се отпускате прекалено. 

Везни

Седмицата ще е успешна за всички дейности, свързани с пари. Също така времето е подходящо за срещи и събития, в които да се изявите в най-добрата си светлина. Мероприятията, които ще посетите ще имат голяма полза за вас и имиджа ви. Петък е денят, в който може да атакувате, отдавна набелязана цел. Не щадете средства и сили. В неделя се пазете от пагубни и разрушителни емоции. Не проявявайте ревност или завист.

КЪСМЕТЧЕ за 21 септември според зодията

Овен Ще получите силно признание до края на вечерта. Телец Само който вярва в себе си, сбъдва всичките си мечти. А вие вярвате, нали...

Скорпион

Седмицата ще е интересна и наситена със събития. Не обичате да ви е скучно, затова не се оплаквайте, ако се налага да мислите за няколко неща едновременно. В по-трудните моменти не се колебайте да се обърнете за помощ към въображението ви. В петък бъдете внимателни - най-добре не шофирайте, внимавайте при пресичане и при боравене с остри предмети. Останете с повишено внимание и през почивните дни.

Стрелец

Седмицата ще е противоречива и изпълнена с разнообразни събития. Докато имате успех в една област, в друга ще срещате сериозни трудности. Вие избирате на кое да обърнете внимание, но със сигурност, ако забелязвате успехите си ще ви е по-лесно. Силната ви страна сега ще бъдат въображението и емоциите ви. Ако може избягвайте взимането на решения. Рационалността сега няма да е най-силната ви страна. С напредването на дните умората ще се натрупва. Не допускайте да се превръща в отчаяние. 

Козирог

Към какво да се стремят представителите на всяка зодия в живота си?

Всеки от нас понякога има нужда от знак, напътствие или лека подсказка по какъв път да поеме в личен или професионален план. Тук на пом...

През тази седмица ще имате своите възходи и падения. Не се ядосвайте, че не всичко ще е розово, а оценете това, че спазвате закона за баланса. Добре знаете, че няма как животът да е изпълнен само с положителни събития. Винаги, когато ситуацията ви дотежи може да се обърнете за помощ към фантазията си. Ако сте човек на изкуството или просто имате хоби - обърнете се към него. Така ще разпуснете и ще се изпълните със сили за нови подвизи.

Водолей

Седмицата ще ви предостави, така ценните за вас - свобода на действие и спокойствие. Използвайте възможността, за да направите нещата по ваш вкус, но в никакъв случай не се отпускайте. Дори сега да няма контрол и наблюдение над действията ви, със сигурност на по-късен етап ще трябва да представите отчет на дейността си. Четвъртък е денят, който ще бъде изпълнен с най-приятните за вас емоции. В неделя се пазете от ненужни спорове и конфликти.

Риби

През тази седмица ще трябва да сте готови за всякакви предизвикателства. Не е възможно да предвидите какво точно ще се случи, така че използвайте всеки един тих момент, за да извършите в него рутинната си работа. С повече усмивка и свежест ще може да успеете да бъдете там, където е необходимо и да реагирате навреме на събитията. В любовен план ви очаква много романтика. Ако сте дама - не правете компромиси с външния ви вид. Сега е време за рокли и романтични прически. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...