Седмичен хороскоп за 26 ноември - 2 декември

19799
Седмичен хороскоп за 26 ноември - 2 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще е добре да мобилизирате цялото си търпение и дипломатичност в отношенията с колегите и началниците. Сега не е момент за революции. Идеите ви може да са добри, но останалите не са готови да възприемат и разберат начина ви на мислене. Засега го отложете на страна. Ще дойде и тяхното време, но ако е опитате да ги наложите сега ще загубите позиции и ще си спечелите критики и врагове. В личен план обстановката е спокойна, което е добра предпоставка за планирането на романтични моменти. В здравословно отношение не надценявайте силите на организма ви, ако не и осигурявате достатъчно сън и движение.

Телец

През тази седмица предстоят промени на работното ви място. Не се подавайте на тревожни мисли и паника. Скоро ще стане ясно, че сте притеснявали напразно. Оставете нещата да се случват. Домът е мястото, където трябва да насочите основните си сили, грижи и внимание. В противен случай във връзката ви може да настъпи криза. В сряда очаквайте добра новина, която значително може да подпомогне битието ви. Здравето ви има нужда от повече грижи. Предстои застудяване. Наблегнете на естествените източници на витамини. Не забравяйте за полезните свойства на лимоните и меда.

Близнаци

През тази седмица всичко ще се развива според вашата мисъл за него. За това се постарайте да си представяте добрия развой на нещата. Песимизмът сега ви е строго противопоказен. В средата на седмица ви очаква незабравимо любовно приключение. Възможно е началото на нова връзка за свободните представители на знака или новина за попълнение в семейството – за вече обвързаните. В края на работната седмица ще бъдете изключително вдъхновени и по този начин ще допринесете за разрешаването на сериозен проблем във фирмата. Постижението ви няма да остане без възнаграждение. Всичките ви начинания сега ще имат изключителен успех.

Рак

Настъпва време за проверка на вашите способности в дипломацията. През тази седмица всичко ще зависи от това, доколко бързо ще спечелите вашите противници на своя страна. В понеделник настойчивата вежливост ще стане основата за вашия успех. В средата на седмицата ви предстои интензивно общуване с делови партньори, с които да определите перспективите за близкото бъдеще по нов проект. В петък ще имате нужда от подкрепа, но не показвайте своята слабост на всички Може да се доверите само на най-близките си хора. Те със сигурност ще ви дадат необходимата ви подкрепа.

Лъв

Дневен хороскоп за 26 ноември

Овен Този понеделник ще разберете, че решаването на проблеми по мирен път е много по-лесно. Изхвърлете от главата си идеята за отмъщен...

През тази седмица рискувате да повторите свои грешки, само защото ви е по-удобно да минете по добре, познатия път. Ще си мислите, че така ще спечелите време, но в всъщност може да загубите много ресурси в търсене на невъзможното. Сега е важно да стъпите здраво на земята и да се заемете с дейности, които ще имат конкретен резултат. Свободни сте да изберете, каквито искате методи за работа, дори и лека манипулация. Важното е да не излизате прекалено от рамките на правилата. Във втората половина на седмицата ще преодолеете скуката с нова задача, която може да ви отвори път към развитието на Нова професионална дейност.

Дева

Още от началото на седмицата от вас ще се изисква да положите сериозни усилия в работата. Това може да отслаби силите ви, но перспективите за печалба няма да ви позволят да се отпуснете. Едва след сряда може да намалите темпото и да си отделите повече време за почивка. В петък скрити проблеми, които ви терзаят ще станат очевидни и ще може да предприемете своевременни мерки за тяхното решаване. В събота е подходящ момент да направите това, което отдавна все си обещавате, но все не стигате до него. В неделя очаквайте приятна изненада от страна на любимия ви човек.

Везни

Настъпва време, в което да се радвате на живота по всички начини и умело да се възползвате от възможностите, които ще ви се предоставят. Седмицата е благоприятна за промени, като те може да касаят всички сфери на живота. Сменете имиджа си, стила на общуване, а някои дори ще успеят да сменят и работата си с по-добра. Всичко, което ще се случва ще бъде за добро. Сряда е най-подходящ ден за преговори. През почивните дни отделете време на вашите роднини и деца. Тогава ще може да разчита важни въпроси без конфликт.

Откриха нов начин за разпознаване на лъжата

Учени от университета в Гранада заявиха, че челото става по-топло, ако човек се опита да измами събеседника си, а носът е студен. Порад...

Скорпион

През тази седмица ще може да направите да прокарате своя път към нови върхове. Помощта на приятели или просто познати ще се окаже от изключително значение. Съсредоточете се върху работата. Точно сега тя ще ви донесе нужното ви удовлетворение  а и не малка печалба с помощта, на която ще може да осъществите мечтите си. В началото на седмицата не подминавайте интересна информация. Не знаете за какво може да ви бъде полезна, а съвсем скоро ще разберете. В четвъртък ваше предложение с лекота ще бъде добре прието от началниците ви. В края на седмицата е възможно да получите изгодно предложение, свързано с работата ви. Най-добре не го изпускайте.

Стрелец

През първата половина на седмицата ще бъдете затрупани от множество контакти с различни хора. Някои представители на знака ги очаква, непланирано пътуване. В средата на седмицата, благодарение на вашите усилия, ще отпаднат сериозни задължения и отговорности в работата. Починете си добре преди да се заемете със следващите. В края на седмицата ще имате още сили да се радвате на живота и да обърнете внимание на романтичната страна в отношенията. Поне за миг забравете всичко и се опитайте всичко в деня ви да е любов.

Козирог

Полицията в Западна Вирджиния арестува пияни еноти

Полицията в щата Западна Вирджиния арестува пияни еноти. Жителите на град Милтон са подали сигнал срещу животните заради необичайното и...

През тази седмица активността ви ще е намалена. Това не е лошо, тъй като всеки има нужда от период на забавяне на темпото, в който да анализира случилото се до тук. Моментът е подходящ за планиране, но не бързайте да предприемате действия, особено ако изискват сериозна промяна. В средата на седмицата ще имате възможност да разрешите стари проблеми в отношенията. Може да помислите и за промяна в начина ви на общуване. В личен план е време за подаръци. Никой не се сърди на извънредни изненади, особено когато са от сърце.

Водолей

През тази седмица обърнете внимание на знаците, които съдбата ви изпраща. Доверете се на интуицията ви- няма как нещо, което е добро да предизвиква тревожни мисли у вас. С пълно право може да откажете изгодно предложение, щом имате прекалено много въпроси, на които никой от отсрещната страна не дава отговори. В личен план не предявявайте прекалени претенции към партньора ви. Замислете се дали самите вие отговаряте на качествата, които искате от него или нея. Почивните дни посветете на спокойствие, разходка сред природата или съзерцаване на изкуство.

Риби

Седмицата ще ви поиска в най-добрата ви форма. За да се справите ще е нужно единствено да се наспивате и да внимавате диетата ви да е балансирана. Не се колебайте да се обърнете към лекар, ако имате притеснения за здравето в. Не се колебайте и да си осигурите почивка, ако усещате, че силите ви са на привършване. Някои представители на знака може да се замислят за смяна на работата или намаляване на работните часове. Помислете сериозно кое е от хобитата ви може да ви донесе приход. Използвайте почивните дни, за да разширите тази дейност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно