Седмичен хороскоп за 3-9 октомври

34266
Седмичен хороскоп за 3-9 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще бъдете изкушени от това да обърнете повече внимание на себе си. В понеделник това може да доведе до рискове в работата ви, за това не се отпускайте. Вторник ви заплашва конфликт к човек, на когото държите много. В сряда обърнете внимание на здравето си особено ако се чувствате отпаднали в последно време. Четвъртък посветете на регулиране на отношенията с близките ви. Не бягайте от сериозните теми. Петък трябва да действате внимателно и без да бързате в работата. Вечерта не се втурвайте по купони, а си подарете тишина. Събота и неделя нека преминат в тихи дейности, като разходки сред природата.

Телец

Тази седмица може да промени плановете ви коренно. Понеделник ще бъде посветен на адаптирането ви към новите условия. Правете всичко обмислено и с минимално хабене на нерви. Във вторник някой ще се опита да манипулира мнението ви, не го позволявайте. Денят за преговори е сряда, тогава лесно ще може да убедите събеседника си в правотата ви. Четвъртък може да ви учуди с лекотата, с която ще премине. Опитайте се да се възползвате от възможността навреме. Петък може да си позволите повече творчество в работата, не предприемайте инициативи. Събота и неделя може да се наложи да изяснявате отношения поради някаква незначителна причина. Една усмивка и добра дума ще заличат всичко лошо.

Близнаци

Тази седмица ще ви се наложи да контактувате повече, отколкото дори ви се иска. Възможно е в един момент да се объркате на кого какво сте казали. Понеделник ще е най-трудно като количество. Вторник има риск от грешки, така че преглеждайте кореспонденцията си, за да не изпратите нещо на грешния адресат. Внимателно поглеждайте и кой ви се обажда по телефона. В сряда ще успеете да поправите всички грешки. Четвъртък не очаквайте да успеете да направите всичко, което сте планирали. Това може да ви разстрои. Ако сте решени да довършите всичко до край в петък може да ви се наложи да останете до късно в офиса. Събота и неделя, напълно разбираемо, няма да ви се става от леглото. Може да си позволите да си поръчате храна за вкъщи и да мързелувате от сутрин до вечер.

Рак

Седмицата ще ви даде много топлина. Някои от вас отдавна очакват да бъде отговорено на чувствата им и най-сетне ще може да се сбъдне мечтата ви. В понеделник бъдете по-концентрирани в работата, тъй като ви очакват повече отговорности от обикновено. Вторник може да се почувствате прекалено емоционални, един валидол под ръка ще ви даде повече увереност. В сряда ще бъдете потърсени от високо място, така че бъдете готови да сте на ниво. В четвъртък ще получите изключително примамливо предложение. Имайте самочувствие, напълно сте способни да се справите със задачите. Петък ще ви подари спокойствие, съвсем спокойно може да се поотпуснете и дори да си тръгнете по-рано. Събота и неделя ще ви е трудно да си намерите планове. Ако ви се обадят приятели, приемете поканата, за да не си загубите времето в чудене какво да правите.

Лъв

Тази седмица ще ви подари надежда. В понеделник ще изобилстват леки недоразумения, които ще вкарат елемент на шега в работата и ще разведрят обстановката. Във вторник ще трябва да сте по-сериозни и организирани, тъй като ви очакват доста задължения. Сряда ще прекарате в движение и разговори с нови и интересни хора. Четвъртък запазете вечерта само за себе си и половинката ви. В петък не се подавайте на меланхолията, отидете на кино вечерта. Събота и неделя не оставайте у дома. Изберете си нов маршрут за разходка и се движете колкото се може повече.

Дева

Седмицата ще ви завари с нови сили, вдъхновение и идеи. В понеделник ще бъдете най-свежи от всички, заради заряда, който носите. Опитайте се да го запазите за целия период. Във вторник ще са ви нужни най-много сили, но не завършвайте деня в компанията на чашката. В сряда работата и удоволствието ще се смесят заради приятно общуване с ваши служебни партньори. В четвъртък може да забавите темпото, но не излизайте от релси. Петък може да ви изненада със събитие, което не сте очаквали. Опитайте се да реагирате адекватно. Събота и неделя посветете на себе си, не се натоварвайте с никаква дейност, която не ви е по сърце.

Везни

Тази седмица ще трябва да превключите доста бързо от една вълна на друга. Това несъмнено ще се отрази на настроението ви затова още в понеделник трябва да сте нащрек. Във вторник може би ще ви е най-трудно. Единственият начин да се справите е да си представите, че сте робот. В сряда ще ви просветне, но не се отпускайте. Вечерта бъдете внимателни с алкохола. Четвъртък и петък се опитайте да включите автопилота. Не предприемайте никакви инициативи и не изяснявайте отношения, особено с колеги. В събота и неделя се опитайте да се изключите напълно от работната тема. Ще ви е нужно повече време за възстановяване на силите.

Какво отегчава мъжете от всяка зодия

Един мъж може да напусне жената до себе си заради много и различни причини, които се крият в характера му, определящ се според астролоз...

Скорпион

Сега ви е дадено да действате така, че да моделирате събитията по ваш вкус и желание. Хубаво е да започнете тихо и незабележимо още в понеделник. Във вторник може смело да обявите намеренията си, но така че да не оставите много време за реакция у другите. В сряда бъдете предпазливи в приказките и това, което споделяте с уж близки хора. Четвъртък обещава да ви разкрие истина, която може да ви шокира. Петък си наложете да мислите в розово, каквото и да се случва. В събота може да ви се наложи да поработите извънредно, но това ще стане по ваше желание. Съответно неделя трябва да посветите единствено на почивка.

Стрелец

Седмицата ще ви изправи пред предизвикателства, за които отдавна мечтаете. Все пак някое от тях може да се появи изненадващо в понеделник и да ви е нужно повече време за реакция. Във вторник ще е необходимо да впрегнете всичките си сили, за да устоите на доста сериозно изкушение, от което засега е добре да се отажете. Ако ви предстоят преговори или подаване на документи изберете за това сряда. В четвъртък вкарвайте повече чувство за хумор в работата си, тъй като ще бъдете обзети от невероятна досада. Опитите ви да приключите работната седмица в петък, няма да останат незабелязани. Събота и неделя са изпълнени с планове, за които обаче едва ли ще ви останат сили.

Козирог

Месечен хороскоп за октомври 2016 г.

Овен Октомври ще посрещне Овните с много активност в служебно отношение. От вас ще се иска само малко повече напористост, за да пост...

Сега ви е дадено да бъдете себе си. Смелостта ви е пословична, а натрупалото се напрежение вече не може да чака. Ако сте се решили на действия използвайте понеделник, докато всички все още си доспиват. Във вторник обаче очаквайте съответната реакция и бъдете готови за по-сериозни разговори. Резултатите ще започнат да се забелязват в сряда, но вашата блага дума може да изглади всеки ръб. Четвъртък и петък нека бъдат дни за дооформяне на започнати задачи. Тогава не предприемайте инициативи. Събота и неделя ви очаква толкова активен отдих, че може да се почувствате напълно изтощени.

Водолей

Седмицата ще ви завари готови да бъдете друг човек. В понеделник се въздържайте от резки действия и най-добре опипайте почвата и наблюдавайте настроението на другите. Във вторник важно обаждане ще ви подскаже как и кога точно да действате. В сряда е много важно да спечелите благоразположението на хората, от които зависи успехът на начинанието ви. Някоя друга усмивка, добра дума и кафе няма да се считат за подкуп. В четвъртък ще ви е натоварено, затова се подгответе психически и физически за този ден. В петък плановете ви може да бъдат объркани от нечия топла усмивка и бляскав поглед, в който има риск да се загубите за дълго време. Събота и неделя това състояние няма да ви напуска… Хубаво е да си влюбен.

Риби

Тази седмица ще ви е трудно да си съберете мислите, но ще ви се наложи. Най-добре е да си го наложите сами още в понеделник. Облечете се удобно, защото ви чака много тичане напред-назад. Във вторник сутринта ще ви натовари, но още наобяд напрежението ще се разреди. Ако имате лична работа за вършене изберете сряда за нея. Най-важното от седмицата оставете за четвъртък, тъй като тогава късметът ще е на ваша страна. В петък ще сте прекалено уморени и уговорка с приятели може да се превърне в изпитание за вас. В събота ще ви се иска да опитате нещо ново и не си отказвайте да опитате. В неделя ви очаква приятна изненада от страна на половинката ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com