Седмичен хороскоп за 7-13 октомври

29039
Седмичен хороскоп за 7-13 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица съдбата ще изпробва вашата издържливост. В понеделник и вторник ще се наложи да преодолеете някои препятствия. Възможно е към вас да бъдат предявени сериозни претенции. В сряда и четвъртък не се страхувайте от промени. През почивните дни обърнете внимание на вашето саморазвитие. Всички действия, насочени към повишаването на образованието ви ще бъдат успешни.

Телец

Това е седмица, в която да наблегнете на професионалната част от вашия живот. През първите дни на периода преговорите с деловите партньори ще бъдат изключително успешни. Сряда и четвъртък са успешни дни за уреждането на личните ви отношения. Ако трябва посветете и почивните дни на отношенията с партньора ви.

Близнаци

През тази седмица е добре да се придържате към златната среда във всичко. Не прибързвайте в нищо и нещата ще се развият по най-добрия за вас начин. В сряда е добре да завършите нещо старо. Не отлагайте решаването на личните проблеми и скоро ще получите страхотни новини. Ще останете доволни от творческите си идеи, които започват да се реализират.

Рак

През тази седмица обърнете внимание на естествените неща. Много е важно сега да сте истински и добри. Във вторник пътуванията може да ви донесат допълнителни доходи. В сряда и четвъртък си позволете повече романтика. Изненадайте партньора си. Не забравяйте, че любовта е най-важна. Помислете как може да повишите имунитета си преди зимата.

Лъв

Това, към което се стремите, може да е обратното на това, от което се нуждаете в действителност. Не се поддавайте на това разрушително желание - подобни дейности не се отразяват по най-добрия начин на характера и благополучието. Повярвайте ми, има много по-рационални и честни начини да решите проблемите си - не за сметка на другите. В събота си струва една добра почивка.

Дева

Тази седмица бъдете по-умерени на работното място. Оставете емоциите и погледнете фактите, такива каквито са. Нещата са доста благоприятни за вас и не е нужно да се изхвърляте толкова много. Личният ви живот има нужда от внимание. Уговорете си срещи с приятели, от петък вечерта до неделя не оставайте време, в което да сте сами. 

Везни

През тази седмица поставете себе си и своите интереси на първо място без абсолютно никакви угризения. В средата на периода може да получите обаждане от човек, за когото почти сте забравили. Не е нужно да бъдете отмъстителни, но не оставайте длъжни. В четвъртък ви очакват добри новини, придружени с изненада. В събота и неделя не прибързвайте с решение, свързано с личния ви живот. 

ЛЮБОВЕН хороскоп за октомври 2019

Овен Този месец ще донесе емоционално и сексуално удовлетворение за родените под знака на Овена. Освен това, може да очаквате финансов...

Скорпион

Тази седмица спокойно може да действате в посока на обновяване на живота ви. Направете промяна във всяка област, за която се сетите и изпитвате желание. Може смело да сменяте цвета на косата ви, стаята, каквото ви хрумне. Идеи няма да ви липсват и намерете верни приятели, които да ви помогнат в замисленото. Не позволявайте да ви разколебаят, но може да се вслушате в някой добросъвестен съвет. 

Стрелец

През тази седмица ще се наложи да се постараете. Имате много дела, които чакат да бъдат довършени. Не си и помисляйте да отложите нещо, започнато за следващата седмица. Рискувате да попаднете в омагьосан кръг. Не губете и време да мислите начини как да се измъкнете от някое задължение. Просто няма да се получи. Шансът ви за успех е сериозен, но няма да падне от небето. Във вторник нервите ви може да не издържат, но не се подавайте на тази слабост. През почивните дни обърнете внимание на вашите по-възрастни роднини.

Козирог

Месечен хороскоп за октомври 2019 г.

Овен През новия месец ще бъдете в бойно настроение и ще сте изпълнени с нови идеи. Това няма как да не окаже положително на професиона...

Това е седмица, в която да не дърпате дявола за опашката. Сега не е добро време за инициативи и напразни опити. Работете върху това да запазите статуквото си. Стабилността е целта, която да преследвате неуморно. В личен план внимавайте с думите. Нанесена обида може да се помни дълго и да остави дълбоки рани. В здравословно отношение не игнорирайте малки болежки, особено ако сте пропуснали годишния си профилактичен преглед.

Водолей

Тази седмица е добре да си направите някои изводи. В работата, за личния живот, приятелствата. Теглете смело чертата и не оставяйте това, което вече не работи, тегли ви назад или ви потиска по един или друг начин. Не се подавайте на съжалението – то никога не е било добър съветник. Сега ще може да бъдете себе си и ще имате много повече време за истински важните неща в живота ви. Благоприятният ефект от всичко това ще усетите още в петък. През почивните дни заминете извън града с любимия ви човек.

Риби

Това е седмица, в която не бива да пропускате благоприятните възможности за развитието ви. Изберете дейности, които са на сърцето ви. Не изневерявайте на принципите си и на желанието за това как да прекарвате времето си. В личен план не се страхувайте да дадете повече, отколкото ви искат. През почивните дни посетете непознато място, което да ви отмори с красотата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com