Седмичен хороскоп за 7-13 септември

14086
Седмичен хороскоп за 7-13 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще имате възможността да се насладите на всички блага, които ви дава свободата. Помислете дали не сте се отдалечили прекалено много от вашия идеал за това как да прекарвате времето си. В сряда и четвъртък ще имате добри възможности за сключването на изгодна сделка. В петък не претупвайте това, което правите. В събота и неделя ще имате възможност да се разтоварите от притесненията. Вземете приятели на разходка сред природата.

Телец

Тази седмица ще ви зарадва с многобройни случаи, в които ще бъдете разтоварени от основните си задължения. Приемете го като последен подарък от страна на лятото и се възползвайте с пълна сила. В сряда ви очаква добра новина, която ще промени живота ви към по-добро. Бъдете оптимисти за живота си и в него ще нахлуе щастието. В личния живот се очакват положителни събития, само трябва да сте отворени към тях. В петък дайте шанс на романтиката. В събота и неделя пощадете душата и тялото си с ненатрапчиви занимания. 

Близнаци

През тази седмица недоволството ви може да вземе връх. Не се отказвайте от желанията си, но направете така, че действията ви да не ви навредят. Най-добре е да си направите план, по който да се водите в следващите седмици. В четвъртък и петък пазете силите си. Тогава емоциите ви може да ви навредят сериозно. Пийте успокояващи билкови чайове. През почивните дни си осигурете максимален обем природа, изкуство и тишина.

Рак

През тази седмица ще получите сериозно признание. Бъдете готови за много предизвикателства в работата. Няма да ви е лесно, но пътят нагоре никога не е бил лесен. Всичките ви усилия ще бъдат богато възнаградени. Това е време и в което ще може да се насладите изцяло на хармонията, която цари във връзката ви. Любимият ви човек ще е изцяло на ваша страна. В това отношение може да се освободите от всякакви притеснения. Хубаво е да обърнете повече внимание на здравето си и да намирате време за възстановителни дейности и процедури.

Лъв

През тази седмица е много важно да вложите повече фантазия и цвят в дейността си. Във вторник изберете спокойния подход пред инициативността. В сряда ви очаква любовна среща или трепет, което ще ви направи да изкарате на преден план един от най-романтичните си образи. В четвъртък се пазете от това да не потънете в илюзиите си. Няма да е полезно за вас и за връзката ви. В петък ще разберете до колко трезва е била преценката и очакванията ви. През почивните дни намерете време за съставянето на работния си график, тъй като изминалите дни със сигурност ще сте пропуснали някои неща в офиса.

Дева

През новата седмица ви очакват доста задачи, ще трябва да запретнете ръкави. В  сряда не се заемайте с дейности, изискващи повишено внимание и съсредоточеност. В четвъртък ще ви е най-трудно да се справите с чувствата и изразяването на емоциите ви. Опитайте да туширате напрежението с музика или друго изкуство, което ви разтоварва. В петък най-сетне ви очаква спокойствие. Не се изкушавайте да останете у дома, тъй като може да ви налегне меланхолия. Събота и неделя направете всичко възможно, за да имате досег с природата и зеленина.

Везни

През тази седмица пазете парите си. Някой може да ви поиска заем - помислете добре дали да го дадете. Изискайте документ. В сряда бъдете внимателни, съществува риск да ви ограбят. В четвъртък се заемете да върнете обажданията на хората, на които сте обещали. В петък отделете повече време на възпитанието на децата. Планирайте почивката си така, че да прекарате времето си заедно. Заложете на споделянето, а не на поучаването и обвиненията. Това не само ще ви осигури приятни почивни дни, но и безценно сближаване.

Кои зодии лесно надвиват над другите

Астролозите са посочили три зодии, чиито представители са способни да потискат, сплашват и подчиняват околните. Експертите са сигурни, ...

Скорпион

Това е седмица, която да посветите на анализ и планиране. Сега никой не ви гони, така че може да се отпуснете. В сряда няма да имате особена яснота за действията си, така че не взимайте важни решения. В четвъртък и петък не проявявайте инициатива. Възможно е да се изкушите да последвате нечий пример или заемете идея. Това няма да е удачно за вас. В  личен план помислете точно от какво имате нужда и какви са изискванията ви към околните. Събота  и неделя прекарайте в мързеливо блаженство.

Стрелец

Седмицата е подходяща за хармонизирате мислите и чувствата ви. Във вторник ви очаква обаждане или разговор, в който ще се опитат да ви предизвикат. Не се подавайте и запазете спокойствие. Мислите за отмъщение само ще ви навредят. В сряда излезте на разходка със семейството си. Прекарайте повече време заедно в разговори, кроене на планове и рисуване на мечти. В петък е добре да не се опирате на миналото в преценката си за даден човек, особено ако той показва признаци на промяна. Събота и неделя може да се заемете с освежаване на интериора на дома ви.

Козирог

4 зодии жени, които лесно заменят любовта за богатства

Астролозите твърдят, че тези егоистични дами са в състояние лесно да прекъснат връзка с беден мъж. Кои са жените от тези зодии, които ...

Още в първия ден на новата седмица ви очакват много срещи с творчески хора и личности, с които сте искали да имате по-тесен контакт. Вторник ще бъде напрегнат в делово отношение – пригответе се да прекарате един дълъг работен ден. Сряда, въпреки че е средата на работната седмица ще имате много ангажименти, свързани с посещения на изложби, театър или концерти. В четвъртък може да ви налегне меланхолия. Затова планирайте излизане с приятели в петък вечер, което може да прерасне в непланирана екскурзия през почивните дни.

Водолей

През тази седмица направете така, че да улучвате точния момент, когато да проявите положителните си качества. Сега това ще е основната ви задача. Във вторник ще ви се наложи да бъдете по-бдителни за ваше добро. В сряда не отхвърляйте предложение за разговор и обсъждане. Бъдете със съответното самочувствие и не се притеснявайте да задавате въпроси. Четвъртък ви очаква сбъдване на малко, но приятно и зареждащо желание. Петък си е петък, но най-добре да си осигурите заетост, за да не ви отведат мислите ви в грешна посока. През почивните дни нека не ви мързи да пътувате.

Риби

Тази седмица ще бъде изпълнена с разнообразни емоции. Предстоят ви активни дейности, свързани с благоустрояването на дома ви. Каквото и решение да вземете в тази област - то ще бъде правилното. В средата на седмицата е добре да обърнете повече внимание на душевното ви равновесие. Това е време, в което да си простите грешките и да намалите изискванията към себе си. Имате нужда от продължителен спокоен период, в който да продължите да развивате личностните си качества. Почивните дни посветете на любими дейности сред природата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com