Секс съвети с несполучлив край

36186
Секс съвети с несполучлив край

Понякога, за да внесете малко разнообразие в рутината на сексуалния си живот, започвате да се ровите в сайтове и списания в търсене на информация с една единствена цел - да направите секса по-вълнуващ и горещ. Трябва да признаем, че някои съвети изглеждат интересни, но в действителност не са толкова ефективни.

Секс под душа

G точката се стимулира с подходящи пози

Няколко пози спомагат за стимулирането на мистичната точка G, твърдят сексолози, предаде БГНЕС. По принцип при традиционния полов акт ...

Със сигурност сте изгледали поне един филм с гореща любовна сцена под душа. С добра актьорска игра наистина изглежда перфектно, но ако трябва да го направите, не е толкова просто. Трудно можете да намерите удобна позиция и за двамата партньори, а и винаги има риск да се подхлъзнете на плочките. По-добре започнете любовната игра под душа и после продължете другаде.

Вибриращи предмети

Ако с партньора ви обичате секс играчките значи никак не ви е скучно в леглото. Не прекалявайте обаче като изпробвате електрическа четка за зъби например или всичко от този сорт, предлагано в различни списания.

Мокра любовна игра

Как да очаровате дама още на първата среща?

Независимо какви карти имате, винаги е по-важно как ще ги изиграете. Това важи с особено голяма сила за първата среща с вашата нова люб...

Защо някои хора смятат за секси идеята да оближат партньора си от главата до петите?! Да обходят с целувки тялото му добре, но работата с език по този начин не е особено приятна.

Шоколадов боди арт

Не можем да отречем, че шоколадът ни изкушава точно, както някое привлекателно голо тяло. Но нека бъдем обективни. Да намажем своето и тялото на партньора си с течен шоколад звучи доста лепкаво и надали ще успеем да го изядем целия с помощта на езика си.

Съществува един мит, че мъжете си умират от кеф, когато партньорката им си тананика, докато им прави орална любов. За да разберете дали е така, а и за да видите останалите горещи секс съвети с несполучлив край, цъкнете тук.

Редактор: Калина Здравкова

Пет основни мъжки грешки по време на орална любов

Да задоволиш партньора си с орални ласки не е много лека задача, особено при по-неопитните любовници. Оказва се обаче, че има пет основ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли как се размножават охлювите?
Знаете ли как се размножават охлювите?

Повечето сухоземни охлюви са хермафродити. След ухажване в началото на лятото чифт охлюви се оплождат взаимно през репродуктивен отвор, разположен...