Сексът убива 50 000 невинни души годишно

29044
Сексът убива 50 000 невинни души годишно

Ако смятате, че след 21 декември вече ще живеем спокоен и щастлив живот, то със сълзи на очи ще ви признаем, че зад ъгъла (или по-скоро под завивките) се крият редица други опасности, които застрашават живота ни.

Около 50 000 души всяка година умират от болести, предавани по полов път или от прекалени страсти под завивките, показват статистическите данни на Световната здравна организация (СЗО).

Най-честата причина за смъртността са небрежността и сложните сексуални фантазии. Експертите предупреждават, че по време на секс фатални могат да бъдат не само сърдечните заболявания или затлъстяването, но и прекомерните страсти, съобщи БГНЕС. Не е препоръчително преди секс да ядете или пиете много, ако не искате сърцето ви да спре на най-интересното.

По време на секс умират по-често мъже (90%), отколкото жени (10%). Предишни изследвания показват, че е по-вероятно да умрете, докато изневерявате с любовница, отколкото в леглото със собствената си съпруга.

Изводи:

Коледно парти, колега, целувка, секс... връзка?

Наближава декември и коледният дух започва да завладява нашите сърца, домове и дори офисите, в които работим. Оказва се, че служебното ...

- правете секс на гладно

- правете секс на жадно

- правете секс само с жена си/мъжа си

- правете почивки по време на секс на гладно и жадно с жена си/мъжа си, за да успеете да преминете и през това тежко житейско изпитание, застрашаващо живота на по-голямата част от сексуално активното население на планетата.

Родни красавици леят сексапил с призив "Изберете българското"

Новото издание на българския еротичен фермерски календар, тази година залага на традициите и високото качество, на произвежданата от ро...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com