Ще познаете ли кои зодии изневеряват най-много

5435
Ще познаете ли кои зодии изневеряват най-много
Снимка: iStock/Guliver

Кой държи челната позиция на изневеряваща зодия?

Изневярата винаги удря тежко двойката. Жертвата на предателството получава сериозна сърдечна рана, която може да не заздравее много дълго време.

Кои зодии изневеряват най-много:

Още: Идва годината на Дървения дракон - кои ще са зодиите, които ще имат най-много късмет

12. Рак

Запомнете: Ракът не изневерява. Никога! Ако Ракът е бил хванат на местопрестъплението в леглото на някой друг, това означава, че е бил мъртво пиян. Раците са страхотни домошари, за които семейството и лоялността не са празни думи, а принципът на живота.

11. Скорпион

Въпреки легендите около Скорпионите, това са може би едни от най-верните зодии. Да, Скорпионите обичат секса в много от неговите форми, но предпочитат да го практикуват с един, внимателно подбран партньор.

Още: Какво да направите, когато разберете, че са ви изневерили?

10. Везни

Везни е знак, фокусиран върху романтиката, дългосрочните връзки и брака. Така че те не са големи фенове на лявото движение. Флирт – да, това е тяхната стихия. Везните могат да си побъбрят приятно с противоположния пол, но да скочат в леглото с непознат на първата среща, не! Представителите на този знак могат да си позволят това само след липсата на каквато и да е връзка.

9. Лъв

Огненият Лъв може да поведе парада на изневеряващите. Но го мързи да прави такива глупости. Търсене на любовници, тайни срещи, криене на доказателства - всичко това е разпад в пирамидата на интересите на Лъва. Защо да губите време и енергия за някакъв вид секс настрани, когато можете да похарчите тези ресурси за семейството си!

Още: Ето кога женените мъже изневеряват, но остават със съпругата си

8. Дева

Девата е знак, който не е склонен към изневяра, но има едно малко „но“... Всяка Дева е перфекционист и затова винаги е взискателна към партньора си. Разбира се, в началото тази зодия ще преправи своята сродна душа, за да я устройва. Като цяло, ако изграждате брак с Дева, тогава трябва да сте в зряла възраст.

7. Телец

Венера е дарила своя любим Телец със склонност да вижда и избира всичко красиво. Следователно те лесно го намират в други хора и веднага се опитват да завладеят този чар. Поне за известно време, например за една нощ или няколко месеца. Така Телецът става зависим от любовта. Телците, ако изневеряват, го правят с години и мълчаливо, опитвайки се да не въвлекат половинката си в това.

Още: 10 фрази, които всички изневеряващи мъже използват

6. Риби

Рибите могат да живеят цял ​​живот, но никога да не се научат да изпитват истинска любов. За тази зодия основното чувство е драмата. Рибите обичат, когато всичко наоколо ври и клокочи от страст, когато скандалите преливат в бурни прегръдки, сълзи и целувки. Спокойните, нежни чувства не са за тях, така че Рибите веднага се отегчават. И тогава виждат два варианта: да провокират партньора си до истерия или да изневерят.

5. Водолей

Друг свободолюбив знак е блестящият Водолей. Той изневерява не толкова често, но с шик и драма, защото тази зодия не може да живее без емоции! И точно това е основният парадокс на предателството на Водолея. Те са по-рационални хора, но ако се е случило предателство, няма да прикрият следите си. Водолеите просто не могат да бъдат ограничени, в противен случай те ще избягат.

Още: За да спре да изневерява: Мъж се ожени за четири жени едновременно (ВИДЕО)

4. Козирог

Козирозите са много педантични, така че изневярата за тях е метод за правене на бизнес във всяка област.

3. Близнаци

Челната тройка се допълва от Близнаци. Тяхната противоречива природа често тласка знака по пътя на предателството. И тук възниква проблем: ако в младостта си са свикнали да водят двойнствен живот, то дори в зряла възраст навикът няма да изчезне. Близнаците са животът на купона, забавлявайки всички с вицове и увлекателни истории от живота. Ето защо не е изненадващо, че различни хора са привлечени от тях.

2. Овен

Овенът взема сребро в класацията. Смятат се за добри семейни мъже, но този знак е изключително любопитен и няма да се успокои, докато не научи нещо ново. Ето защо именно те най-често могат да бъдат хванати в леглата на други хора.

1. Стрелец

Стрелецът се смята за основния измамник сред зодиите. И всичко това, защото това е много, много свободолюбив знак. Да го държите между четири стени е просто нереалистично! Той винаги трябва да поглъща впечатления и да се храни с визуални образи, за да не бъде обхванат от скуката. С възрастта тази зодия започва да разбира какво е болка и защо не трябва да се причинява на хората.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо мигаме с очи?

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com