Силни ЛЮБОВНИ трепети очакват тези 5 зодии през май

17028
Силни ЛЮБОВНИ трепети очакват тези 5 зодии през май
Снимка: iStock

Любовта през месец май ще се усмихне на необвързаните представители от цели 5 зодиакални знака. Очаква ви период като от приказките, който в много вероятно да завърши със създаването на една дълготрайна любовна връзка. Освен в любовен аспект се очакват промени и в други области от живота. Предстои период на кардинални промени, които ще направят живота по-хубав. Ето и кои са 5-те зодии-щастливци през месец май:

Телец

Драматични промени в любовта за тези 3 зодии

Личният живот на тези 3 зодии много скоро ще претърпи драматични промени, ако те не вземат мерки. Овен Овенът най-вероятно ще трябва ...

Много благоприятен период за Телците, тъй като през голямата част от този месец слънцето ще бъде управлявано именно от Телеца. Добро настроение и малки промени, водещи към големия успех очакват представителите на този знак. Много моменти на приятен флирт, забавления и наслада ще запълнят този месец. Доброто ви настроение ще привлече и нови любовни тръпки.

Лъв

Представителите на този знак ще се радват на прогрес в любовните отношения. Ще усетите промяната в себе си, която ще даде положително отражение върху любовната сферта. Специални събития, флиртове и много запознанства ще направят този месец незабравим. Чарът ви е най-големият ви помощник в ситуацията.

Близнаци

Цветя, които ще ви донесат късмет в любовта

Сигурно сте чували за необичайните способности, които могат да притежават цветята. Всички растения могат да играят различни енергийни р...

Близнаците също ще са изключително щастливи през този период. Той е благотворен за тях не само в любовен аспект, но и като цяло за целия им живот. Периодът на трудности и вземане на важни решения е към своя край и е време да се насладите на всички плодове и да пожънете успеха си. Щастието и доброто ви настроение ще привлекат нови хора към вас, сред които може да срещнете и нова любов. Енергията ви ще зарази всеки, който се доближи до вас.

Дева

Представителите на този зодиакален знак най-акрая ще вземат всички важни решения, които досега са отлагали. Ще почувстват как този товар пада от раменете им и са вече свободни да се забавляват и наслаждават искрено на живота. Нови запознанства ще се появат презз месец май, като Девата ще се влюби силно в огнен знак. Колкото и да отрича, чувствата ще вземат превес и се очакват много вълнуващи събития през месеца. Деви, бъдете готови любовта да ви разтърси.

Овен

Слънчевото затъмнение на 30.04.2022 ПОВЛИЯ сериозно върху 4 зодии

Първото частично слънчево затъмнение за 2022 бе наблюдавано на 30 април, заедно с новолуние в съзвездието Телец – една комбинация...

Овните са импулсивни и реагират остро на почти всяка ситуация, но през месец май ще са особено напрегнати и разтревожени. Това може да се дължи на безбройните задачи, които имат за вършене, но и заради спънките, с които се срещат по пътя на осъществяването им. И все пак, през този месец е възможно да се появи човек, който да действа като поддържаща сила и ваш стимулатор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...