Скоро по HBO започва излъчването на новия сезон на Престъпна Империя

34003
Снимки: Getty Images/Guliver

Почитателите на  сериала „Престъпна Империя“ ще могат да гледат новия, IV сезон, по HBO от  2-ри декември.

Развиваща се на фона на Сухия режим в САЩ през 20-те години на миналия век, драмата на НВО с 12 награди „Емми“ проследява живота на Нъки Томпсън – безгласният лидер на Атлантик Сити, по равно политик и гангстер.

HBO GO с Download функция и native Apple TV приложение до Нова година

"Традиционната телевизия е сърфиране през каналите, докато HBO GO е сърфиране през самото съдържание", каза Янош Зиларди, вице-презид...

Амбициозният сериал на НВО проследява живота на Инок „Нъки“ Томпсън (награденият със „Златен глобус“ Стив Бушеми) – безспорния лидер на Атлантик Сити по време на Сухия режим – време, станало знаково за зараждането на организираната престъпност в САЩ. Действието в четвърти сезон се развива 8 месеца след събитията в трети – в началото на 1924 и зората на джаза, когато изпълнители и танцьори се вихрят в ритъма на чарлстона. Едва оцелял след сблъсъка си с Гиб Росети, Нъки Томпсън е по-нисък от тревата. По-късно той ще се изправи срещу кмета Бейдър, ще се сблъска с брат си Илай за съдбата на племенника си Уили и ще насочи вниманието си към печеливш „бизнес“ с наркотици и недвижими имоти във Флорида. Голяма част от действието в този сезон ще се развива в Атлантик сити, както и в клуб „Оникс“ (създаден по модел на „Котън Клъб“), управляван от Чoки Уайт. Част от събитията се случват в Чикаго и Флорида.

Пилотният епизод на продукцията бе заснет от Мартин Скорсезе с бюджет от 18 млн. долара. По-късно епизодите на първи сезон бяха закупени от HBO и излъчването им стартира на 19-ти септември 2010г. Премиерата на новия сезон за САЩ бе на 8-ми септември, като всички 11 епизода, излъчени до момента,  са достъпни на платформата HBO GO.  До броени дни стартират и снимките на пети сезон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com