"Смъртните" грехове на всяка зодия (II част)

5730
"Смъртните" грехове на всяка зодия (II част)
Снимка: iStock/Guliver

ВЕЗНИ

Красиви,елегантни самоуверени имат всички основания да са горди или похотливи. И те са, но в границите на разумното. Темпераментни са и често се гневят( по-често пред по-близки хора). Не са алчни или лакоми, по-скоро обичат да си угаждат и ако поискат нещо трябва да е тяхно. Живеят динанично и нямат време за завист или мързел. Няма и защо да завиждат – ако поискат нещо го постигат макар и с цената на много усилия и мислят, че всеки трябва да е така (особено ако искате да сте близки с тях, трябва да сте такива).

СКОРПИОН

Няма време нито за алчност нито за завист. Обикновено все тича по някакви задачи (било то служебни или домашни). Много е грижовен, но само към най-близките си същества. Не е лаком, дори често забравя да се храни (понякога за него храненето е загуба на време). Горд е, но винаги има основание за това и въпреки това се стреми да не го показва. Много рядко изпада в гневни състояния, трябва някой много да го е ядосал за да стане свидетел на избухването му. Иначе много държи на самоконтрола и точно поради тази причина избухва много рядко. Ноо  като избухне...  внимавайте! Ще се почуствате така, сякаш самият Зевс е слязъл отгоре и раздава правосъдие с помощта на своите мълнии и гръмотевици. Похотлив е, но рядко прави първата крачка. Предпочита да се убеди че другата страна наистина го харесва и докато изчаква си пуска чара в действие и се държи така сякаш е сигурен че обекта на страстта му вече се е предал. Не е мързелив, природата муе прекалено активна и грижовността много силна за да си позволи този лукс.

СТРЕЛЕЦ 

По детски наивни те не са алчни нито завистливи. Определено не се превиват от болки че „на съседа тревата е по-зелена”. По-скоро това може да ги мотивира, да им даде идеи да подобрят определено нещо. Горди са, държат на идеалите си дори да губят от това. Често се гневят – бързо избухват но и бързо им минава. Липсва им търпение, но са добродушни и щедри дори към хора, които познават отскоро. Похотливи са но не си признават (големи любовчии и флиртаджии). Лакоми са но в граници – обичат да си угаждат независимо дали става въпрос за храна, дреха, бижу или екскурзия. Мързелуват на периоди – понякога с дни нищо не правят, а в други моменти кипят от енергия и не спират със задачите.

КОЗИРОГ

Те не са завистливи, по-скоро при тях се наблюдава едно съревнование – как така еди кой си ще е по-добре облечен или ще има по-хубава кола или по-хубава работа (длъжност). И тук хвърлят всички усилия, за да покажат на останалите, че не са  с по-малко качества и не са за пренебрегване. Не са алчни, нито лакоми  - предпочитат здравословният начин на живот. Горди са,  здраво стъпили на Земята. Рядко се гневят и не са похотливи -  просто нямат време за това. След всичко казано до тук сигурно сте разбрали че няма как да са мързеливи -  природата им не го позволява.

ВОДОЛЕЙ

Напредничави, нестандартни, интересни и много чаровни – няма как да завиждат. При такива преимущества няма и защо – завиждат им останалите. Живеят много динамично, в стремеж да се докажат и нямат време за алчност,лакомия и похот. Не обичат да показват гнева си(повечето време са поне външно сдържани).Избухнат ли обаче става опасно покрай тях. Гордостта им е пословична. Мързел? При толкова динамичен живот? Изключено

РИБИ

Те са романтични, носталгични, харесва им да живеят в свой собствен свят, свят където няма завист, алчност, лакомия. Мързеливи са доста, особено в отношенията с другите,  дори с любимите същества.Похотливи са, но предпочитат инициативата да идва от другия човек (все пак защо да си правят труда?). Гневят се често, но го показват рядко (прикрити са като хора). И са много горди, толкова много, че ако ви се разсърдят и то сериозно може завинаги да ги изгубите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com