"Смъртните" грехове на всяка зодия (I част)

12130
"Смъртните" грехове на всяка зодия (I част)
Снимка: БГНЕС

ОВЕН

Те не са алчни, напротив. Биха дали и последната си риза на нуждаещия се. И биха нахранили гладния дори те самите да останат гладни. За лакомия трудно може да се каже но определено обичат да си угаждат в яденето. Трудно спазват пости и хранителни режими. Гордостта е една от отличителните им черти, но честно казано в много голяма част от случаите си имат основание. Не са завистливи, всичко което искат го постигат макар и с цената на много труд. Буйният им темперамент често им изиграва лоша шега и изпадат в големи изблици на ярост и гняв. Определено не са похотливи (освен ако не са предизвкани) и много рядко изпадат в състояние на леност (мързел).

ТЕЛЕЦ  

КЪСМЕТЧЕ според зодията за този уикенд, 6-7 февруари

Колко късметлийски се очертава да бъде уикендът ви? Чудите ли се понякога дали късметът ще бъде на ваша страна или вярвате безпределно ...

Харесват лукса, красивите неща и да си угаждат. Така че, ако някой каже, че са лакоми или алчни – да, но в умерени граници. Единствено в секса са много алчни и лакоми и много много похотливи (най-ненаситните в зодиака). Не са завистливи понеже са в състояние да постигнат (стига да поискат) повече от всеки друг. Стига да не ги хване мързела или да загубят мотивация (което често се случва). Но винаги успяват с много упоритост,чар и интелект. Гневят се, и то често, но много рядко го покaзват пред други хора.

БЛИЗНАЦИ

Чаровни, красиви,секси  и да, похотливи. И защо не  - заслужават цялото внимание на света. Не са алчни или лакоми, по-скоро са придирчиви за всичко - като почнат от външния вид(своя и на партньора), вид работа, обзавеждане та се стигне до храна. Не са много по яденето но обичат да угаждат на близки и приятели.Не завиждат, а обичат да са най-добрите във всичко – не напразно за тях се казва че работят и се справят все едно са двама в едно тяло. И наистина е така, много са бързи и ефективни. Горди са, но напълно заслужават да са (все пак полагат много усилия за всичко което правят).

РАК

Да, горди са и да, похотливи са. Но са толкова очарователни, че никой не го прави на въпрос. Не са алчни, нито лакоми, но често изпадат в състояние на гняв когато нещо не е направено както искат те (имат високи критерии за всичко). Трудно може да се каже, че завиждат  по- скоро обичат да са в крак  с всичко ( от модните тенденции и обзавеждане до кулинарни рецепти  )   

Как да станем по-оптимистични спрямо зодията?

В тези трудни времена е важно да бъдем по-големи оптимисти. Сайтът Purewow е дал рецепта за това как хората от всяка зодия да са по-гол...

В никакъв случай не са мързеливи – даже напротив, те са  най-работните и най-оправните в зодиака.

ЛЪВ

Една от най-гордите зодии – все пак ненапразно лъва е цар на всички животни. Странно, но тази гордост им отива може би защото е подплатена с много достойнство и класа. Дали са лакоми? Не, по-скоро смятат че им се полага  всичко което поискат или имат нужда от него  - ами съгласете се ТЕ не са кои да е нали? А и не виждат защо да се лишават от каквото и да е. Не са алчни. Няма и за какво. Все пак притежават най-доброто на този свят – себе си. Не завиждат по същата причина – няма за какво. Все пак няма по-добри от тях нали? Рядко изпадат в гняв особено пред други хора, но когато това се случи гнева им е царствен и всички го усещат. Дали са мързеливи? – За Бога, един цар може да си позволи всичко.

ДЕВА

Кротки, сдържани, елегантни... ще каже някой че нямат никакви  грехове. И да, и не. Да, не са лакоми, завистливи, мързеливи – природата им не им го позволява. Не са и алчни, просто харесват красивото, стилното. Похотливи са, но това го знаят много малко хора. Иначе не го показват. А какви горещи тайни имат... И кой би предположил, че една девица...Но умеят както да пазят тайните на другите, така и да крият своите собствени. Рядко показват гнева си пред другите – това не е  стилно, не подхожда на класата им. И са много много горди, толкова много че ако им накърните по някакъв начин гордостта, без да ви кажат нищо ще усетите в един момент как вече не сте в орбитата им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com