Съобразете новата си прическа с лунния календар за март 2021 година

11848
Съобразете новата си прическа с лунния календар за март 2021 година
Снимка: iStock/Guliver

Първият пролетен месец е чудесно време за преобразяване. Подстригването на косата често се превръща в нещо обичайно, но астролозите препоръчват това да се съобрази с лунния календар. Избирайки благоприятни енергийни дни, ще бъде възможно не само да изглеждате добре, но и да внесете късмет в живота си.

9, 10 и 11 март: Луната в съюз с Водолей е противоречиво време, така че подстригването ви е изпълнено с непредвидени проблеми.

Какво издава цветът на косата ти за теб?

За една жена може да съдите не само по дрехите, с които е облечена, червилото или грима, които е сложила. Много тъжни за нейната същнос...

12, 13 март: Новолуние в Риби - 13 март не е най-доброто време за външна трансформация. Подстригването на косата ще доведе до промени в настроението и може да открадне късмета ви. На 12-ти астролозите препоръчват да подстригвате само върховете.

14, 15 и 16 март: Луната започва да изгрява в съзвездието Овен, а най-положителният ден за смяна на прическите ще бъде 15 март. По това време подстригването на косата ще ви спаси от страхове и  вътрешен стрес.

17, 18 март: Луната продължава да расте в знака Телец. Подстрижете косата на 17 март, за да имате финансово благополучие и да не останете без подкрепата на капризната съдба. Най-добър ще е ефекта през За първата половина на деня.

19, 20 и 21 март: под влиянието на нарастващата Луна в Близнаци е по-добре да замените подстригването на косата с процедури.

Прическата издава характера

Според психолозите прическата ни показва не само нашия стил, но и настроението и характера ни. Честата промяна на цвета и дължината на ...

22-ри март, 23-ти: Луната се премества в знака на Рака, а 23-ти ще бъде най-добрият ден за смяна на прическата. На този ден подстригването на косата ще ви активизира и ще ви помогне да се справите с промени в настроението, които пречат на комуникацията.

24, 25 март: под влиянието на нарастващата Луна в Лъв, астролозите препоръчват смяна на прическата за тези, които са готови за промяна в живота. Новата прическа ще ви даде увереност и сила за справяне с важни проблеми.

26, 27 март: Луната в Дева не е най-доброто време за драматични трансформации, но подстригването на косата е възможно, ако трябва да коригирате прическата и да съкратите повторно израсналите краища. По-добре е да си запишете час на 27-ми.

28, 29 март: Пълнолунието на 28 март ще бъде във Везни и този ден не е подходящ за нова прическа. На 29-ти смяната на прическата е за онези, които са уморени от дребни неприятности и искат да подобрят настроението си.

Подходящи прически според лицето

Коя прическа е най-подходяща според формата на лицето ви? Предлагаме ви да научите повече за различните видове форма на лице и подходящ...

30, 31 март: Намаляващата Луна ще прекара последните дни на март в знака на Скорпиона. Прическа, направена в един от тези дни, ще продължи дълго време, но не бива да променяте радикално имиджа, поради опасността да пропуснете късмета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com