Съпруга или опитно зайче? Сами преценете!

2323
Съпруга или опитно зайче? Сами преценете!
Снимка: Thinkstock/Guliver

Какво се случва, когато се омъжиш за амбициозен пластичен хирург, собственик на частна клиника, при това твърдо решен да те превърне в ходеща реклама на процедурите си? Повярвай ни, много си загазила!

Пластичният хирург Филип Крафт, собственик на клиника за пластични операции в Маями, подлагал съпругата си Анна в продължение на години на множество разкрасителни процедури, предаде БГНЕС.

Пластични операции докарали бразилка до клептомания

Пластични операции предизвикали при 40-годишна бразилка неочакван "страничен ефект" – при жената се развила временна клептомания....

Първият път, в който я среща е през 1995 г. в магазина за подаръци в болницата, където стажува. По думите на Филип Анна се е била навела да вземе от земята картичка, която била изпуснала и откритата гледка към дългите й крака е накарала сърцето му да затупти. Оттогава те са неразделни и лудо влюбени. А сега с оперативните намеси той е заличил всеки неин недостатък, превръщайки я в "най-близкото нещо до абсолютното съвършенство".

Въпреки че в началото Анна твърдо отказвала да прави каквито и да е промени в тялото и лицето си, съпругът ѝ все пак успял да я склони след раждането на двамата им сина. До думите ѝ тя се съгласила, тъй като променила драстично теглото и формите си. Първата ѝ интервенция била силиконов бюст.

За 21 години брак Анна вече се е подлагала на липосукция, оперативно повдигане на дупето и гърдите, абдоминопластика, скулптуриране на талията, телесно контуриране, ботокс, уголемяване на устни и скули. Но само засега.

„По време на двете си бременности Анна загуби близо 30-40% от обема на бюста си, така че се постарах да ѝ осигуря великолепен нов чифт”, спомня си съпруга ѝ. Анна толкова е харесала резултата, че много скоро е искала още и още подобрения. И вече е толкова влюбена в оперативните намеси, че нито може, нито иска да спре с тях, защото за нея те са важни колкото и "да отидеш на фризьор ".

Вижте близначките, които не спират да си правят операции, за да останат еднакви

Като сестри близначки, Ема и Сара Kopoнен са пристрастени и обсебени от стремежа да променят телата си, за да „постигнат съвършен...

„Направих липосукция в областта на корема й и контурирах линията на талията й, така че да изглежда много по-малка. Сега всеки път, в който облече секси бикините си на плажа всички се обръщат и гледат с възхищение и завист извивките й”, коментира Крафт. „Подобрих и дупето й. След бременността Майката природа накара всичко да тръгне на юг, така че аз й подигнах дупето, върнах й магията”.

Веднага след това Анна сама пожелава и да започне с лицевите си инжекции. По нейни думи „ботоксът и геловете са абсолютна необходимост за всяка жена над 25 години, ако иска да запази красотата си", защото "да изглеждаш естествено не винаги означава да си естествен”. „Аз съм въплъщение на работата на съпруга си и съм горда от това”, казва тя екзалтирано.

Но за да бъде „рекламно лице” не стига само да се подлага на разкрасяващи операции. Филип я „окуражава” да поддържа постоянно здравословен режим на хранене (Палео диета, за повече точност) и да спазва редовен график с тренировки, за да не се „запусне”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно