Съвет за всяка зодия за днес, 02 СЕПТЕМВРИ

16510
Съвет за всяка зодия за днес, 02 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Възможни са професионални трудности и има риск да загубите работата си, на която много държите. Бъдете по-внимателни при воденето на делови преговори: склонни сте да поемате прекалено много върху себе си, както и да давате обещания, които да не може да изпълните. 

Зодиите, които са обречени на страдание през СЕПТЕМВРИ

Телец

Днес трябва добре да си помислите, за да измислите наистина интересно приключение за Вас и Вашия любим човек. Иначе много ще му доскучае от еднообразните му отношения с Вас.

Близнаци

Днес страшно ще Ви се иска, да стнете някой друг, но само не себе си.  Какво пък - това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас.

Рак

Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите максимално старание и усилия. В противен случай и при най-малкия неуспех ще бъдете обвинени, че не сте искали това да стане.

Лъв

Няма да е излишно да внесете повече яснота и ред в своя личен живот, а също и в отношенията с децата. Ако се занимавате със свободна творческа дейност, опитайте да се самодисциплинирате. Това ще се отрази положително на Вашите достижения.

Дева

Прекрасно време за духовното Ви развитие и за поява на положителни емоции. Това, което ще Ви донесе най-голямо удовлетворение са заниманията, свързани с образование, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. 

Везни

Денят не е подходящ и за решаване на финансови въпроси, тъй като сте склонни да се „облягате” на неправилни разсъждения и изводи, а разумните съвети да игнорирате. Днес ще Ви бъде трудно да намерите общ език с близките си и това ще е поради факта, че не чувате никого другиго, освен себе си. 

Скорпион

Най-големите наивници сред зодиите

С детски поглед и отношение към света, някои хора могат да бъдат повлечени от живота и от недоброжелатели около тях, преди да се усетят...

Денят ще Ви донесе не малко изненади. Твърде трудно ще се ориентирате в ситуацията: интуицията няма да Ви подсказва нищо, а за логически разсъждения информацията ще е малко. В такава ситуация има само един надежден способ да избегнете грешките - да не предприемате абсолютно нищо.

Стрелец

Тъй като сте особено възприемчив човек, знаете отлично, че изследвайки, признавайки и отдавайки необходимото на дреболиите, получавате ключ към успеха.

Козирог

Не би трябвало точно днес да демонстрирате своята гордост, тъй като това може да наруши хармонията в семейството или с този, когото обичате. Може да се отрази зле и настроението и на самочувствието Ви. Старайте се да избягвате конфликтни ситуации в работна среда, а и с авторитетни лица.

Вижте какви сте били в миналия си живот според зодията ви!

Овен Вие имате лидерски качества, благодарение на благоприятното влияние на Марс. Вие умело ръководите много хора и именно това говори...

3 зодии, на които всички ще завиждат през СЕПТЕМВРИ

Водолей

Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от обикновено внимателни към дреболиите и затова ще им бъде много лесно да се справят със задачи, изискващи внимание, акуратност и съсредоточеност.

Риби

При Рибите ще се появи горещо желание да направите някакъв сюрприз на своята втора половинка.Може би с нещо сте се провинили в близкото минало? 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 начина за откриване на изневяра

Програмата за пране, която разваля пералнята

Какво ще се случи с тялото ни, ако пием сок от нар всеки ден?

4 неща, които всяка дама над 40 години трябва да направи

Възможно ли е да сварите картофи за 5 минути?

10 подаръка, които не трябва да се дават на новодомци

Нумеролог разкри как рождените дати на партньорите разкриват задачата на техния съюз

Учени с важно разкритие: Ето защо може да е оглушал Бетховен

Защо не е препоръчително да ядете извара за вечеря?

Какво стои зад мистерията с гробницата на първия китайски император? (ВИДЕО и СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com