Съвет за всяка зодия за днес, 17 ЮЛИ

13948
Съвет за всяка зодия за днес, 17 ЮЛИ
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Съботното небе е изпълнено с интензивност, овни. Планетите се подреждат така, че подчертават всички непризнати емоции, събрани около кариерата и семейните ви отношения.

Телец

Умът ви вероятно ще бъде трудно място за обитаване днес, телци. Има истини, които чакат на върха на езика ви и във вас е истинска бъркотия, която търси освобождаване. Насочете се към всичко, което трябва да бъде изчистено.

7 неща, които превръщат Телец в най-добрата зодия

Близнаци

Днес се сблъсквате с проблеми, които някога сте замели под килима, но те чакат да бъдат решени. Ще се справите лесно с тях. Толкова лесно, че ще се чудите после, защото сте чакали толкова време.

Рак

Планетите разкриват неизразени разочарования или скрити тайни по въпросите отношенията ви. Стремете се да изчистите въздуха от напрежението, без да избухвате.

Лъв

Като лъв вие се уповавате на очарователното, животворно слънце за космически напътствия. Съботното небе разкрива, че слънцето е затворено с тъмния и мрачен Плутон. Това сдвояване работи, за да осветли всички спящи смущения около баланса ви между работата и личния живот.

Коя зодия при жените кара мъжете да полудяват?

Дева

Съботното небе се оформя така, че денят ще бъде не точно приятен, деви. Подгответе се за някои истини, които ще излязат наяве около вашия творчески процес, поставянето ви на цели и чувството за увереност.

Везни

Като везни вие умеете да запазвате мира, когато трябва да споделяте мислите си. Пазете това чувство наблизо, тъй като небето в събота може да доведе до кипене и избухване.

3 зодии, които НИКОГА не трябва да застават зад волана

Шофирането е едно от най-отговорните неща. Задължително е човекът, който е зад волана, да бъде съсредоточен и концентриран. Ако тези ка...

Скорпион

Не са ви неизвестни емоционално напрегнатите ситуации, скорпиони. Очаквайте някои неизказани истини да бъдат разкрити под небето в събота и внимавайте, за да не се стига до конфликти.

Стрелец

Като стрелец обикновено не се отдавате на разхвърляни емоционални прояви. Подгответе се за някои емоционални откровения, които да се появят днес - такива, които са от решаващо значение за вашия растеж, но може да не бъдат поднесени толкова внимателно.

Козирог

Зодиите, които се влюбват бързо и лесно

Влюбването от пръв поглед е хубаво, но крие своите недостатъци. Защото не е ясно дали човекът, в когото сте се влюбили, ще оправдае нап...

Вселената ви прави услуги, козирози - особено що се отнася до темата с отношенията ви. Тази част от живота ви получава нова доза прозрение и енергия днес.

Водолей

Като водолеи сте склонни да държите емоционалния си живот под ключ. Съботното небе сякаш планира да отвори сандъка със съкровища обаче.

Риби

Нещата несъмнено се нажежават под небето в събота, риби. Подгответе се за емоционални напрежения, които да се появят около вашите цели и творчески нагласи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com