Съвет за всяка зодия за днес, 20 СЕПТЕМВРИ

11749
Съвет за всяка зодия за днес, 20 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Някои вече са готови да купонясват и протакат решения за нови изяви, след време може да се окаже, че са направили сериозна грешка. Овните искат да променят много неща и колкото се може по-бързо. 

Зодиите, които ще се сблъскат с големи трудности през втората половина на септември

Телец

 Телците да оставят нещата да се подреждат от само себе си – това, което сега ги тревожи, ще се окаже шанс за изявата и отношенията им, амбициозната гонитба на постове няма да ги прави щастливи в работата. 

Близнаци

При Близнаците влиянията се задържат и утре, ще им се усилията им да бъдат зачетени, отличени. Точно сега няма да стане, но пък сте спокойни за финансите си, може да помогнете на околните, които се натъкват на по-големи от вашите пречки.

Рак

Не е зле да определите приоритетите си, някои проекти са дългосрочни, може да изчакате по-добри моменти за действие. Скоро ще се видите с впечатляващи успехи, коренът им е здрав - неуморното ви трудолюбие.

Лъв

Лъвовете да ценят повече времето, сега тяхното е пари, задачите не чакат. И това, което на другите им се струва малка крачка, скоро ще се окаже, че ги води право към важни успехи и позиции. 

Дева

Девите ако са честни пред себе си – май подценяват куп рискове в дейността си. Хубаво е да разчитате на съмишленици, мъчно бихте се справили с всички детайли и пречки. 

Везни

Везните да не се подвеждат по нетърпението на някои от тях, бързат ли бързат за успехи и печалби. Това води до пропуски, преумора, някои не се чувстват в обичайната си форма. Търсете специалист и се грижете за възстановяване.

Скорпион

3-те зодии, на които им предстои раздяла през СЕПТЕМВРИ

БЛИЗНАЦИ Не се стресирайте, близнаци, раздялата този месец означава нещо съвсем различно! Ще се разделите със стари навици, стар дом, ...

Скорпионите обичат компаниите, сигурно имат и повод за отбелязване, но да не прекаляват с пийване, за да не развалят празника си. И в следващите дни ви чака работа, трябва да обмислите задачи, да организирате контакти, дейност.

Стрелец

Няма да се примирите с някои неща, но и не се поддавайте на самочувствието, че само вие можете и знаете кое как да стане. 

Козирог

Влиянията при Козирозите са характерни до края на седмицата, да бъдат по-предпазливи с партньори и колеги, неискрени хора може да им създадат доста ядове. Други от знака много говорят за намеренията си, а работа с приказки изобщо не се върши.

Това са зодиите, които обичат да си похапват!

Чревоугодници има навсякъде, които много след засищане продължават да похапват и да се наслаждават на храната. Такива са и някои знаци...

Зодиите, които са най-ПЕСТЕЛИВИ. От тях ли сте?

Водолей

Доста Водолеи имат нужда от помощ за трудните задачи, някои не се чувстват и в най-блестяща форма. Погрижете се за здравето си, отдъхнете вкъщи и стегнете близките, ако оставят всички битови задължения на вас.

Риби

Рибите имат нужда от отдих, а от друга страна – някои изяви и пътувания не са подготвили най-добре, трябва им е време, а и средства, за да оправят проблемите, които не са догледали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...