Съвет за всяка зодия за днес, 23 ОКТОМВРИ

11758
Съвет за всяка зодия за днес, 23 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Не обръщайте внимание на провокациите на близките си, вярвайте в своите сили и съвсем скоро ще знаете какво и как да го направите. Вие трудно се вмествате в калъпи или пък в очакванията на околните, важно е да се чувствате свободни за действие.

Никой не може да ги раздели - тези зодии са един за друг

Телец

Забележете, че да спите твърде много е също толкова вредно (и неприятно), колкото и да не си доспивате. Нищо, че е неделя, направете нещо - разходете се, но не лентяйствайте, това с нищо не допринася нито за здравето, нито за почивката ви. Просто направете нещо красиво, от сън спомен няма, казваха бабите.

Близнаци

Радост и любов - две думи, които могат да изпълнят деня ви със съдържание. Е, ако не спорите заради самия спор и не се чувствате длъжни да провокирате всички. Денят наистина може да ви донесе прекрасни неща и някоя-друга пеперуда в корема.

Рак

Просто е задължително да се погрижите за здравето си. Домашните средства за поддържане на тонуса не са за пренебрегване. Почистването и разтребването ще ви накарат да се почувствате удовлетворени, че сте сложили всичко по местата.

Лъв

Погрижете се за очите си, особено ако носите контактни лещи. Добре е днес да си починете от тях. Масажите и компресите с топла и студена вода ще окажат благотворно влияние върху кожата на лицето. А тези, които нямат подобни грижи да си дадат сметка за нещата, които виждат, а дори не са забелязали досега.

Дева

Не е препоръчително точно днес да използвате декоративна козметика за кожата на лицето и на главата, може да има нежелателни последици. Отделете време за подобряване на физическата си форма, вместо да мързелувате през телевизора.

Везни

Направете няколко упражнения за разкършване, особено ако цяла седмица сте седнали зад бюро. Имате нужда от повече движение и свеж въздух. Добре е да посетите близките си или да отидете на някое близко до сърцето ви място, така ще релаксирате най-пълноценно.

Скорпион

Зодиите в най-ЛОШАТА им светлина!

Овен Вие не сте чувствителни, но затова пък сте раздразнителни. Преди секунди всичко е било прекрасно, но настроението ви рязко се е п...

Сигурно сте оставили доста неща за вършене през днешния ден, но пренебрегвайте и грижите за тялото. Един масаж или посещение на фитнес залата, а защо не и едно зареждащо занимание с йога?

Стрелец

Доста странен ще е днешният ден за вас. Имате нужда от почивка и усамотение, за да намерите отново вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат сред повече хора. Може да се окаже интересна опитност.

Козирог

Днес ще сте доста припрени и трудно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте предвид, че всеки си има собствен ритъм и по възможност се съобразете с това. Възможно е да се появят малки парични затруднения, бъдете по-внимателни в харченето.

Астролозите предупреждават: Това са 5-те най-опасни дни през ОКТОМВРИ!

Октомври крие в себе си 5 критични дни и докато някои вече може да са минали, можете да си направите равносметка и да предвидите опасно...

Ето това са най-веселите зодии!

Водолей

Трудно ще останете сами, а и няма да ви се иска. Ден за творчески изяви. Е, не го удряйте на клоунски изпълнения, има и други начини да покажете способностите си. Може да попеете малко пред приятели, примерно. И най-добре да е нещо с ваш текст.

Риби

Отдайте се на светски контакти, не само ще ви е приятно, но ще се окаже и твърде полезно. Не давайте израз на пристрастията си, особено ако става дума за политически или религиозни въпроси. Лесно могат да ви привлекат за неща, които в друга ситуация изобщо не бихте одобрили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com