T MARKET - най-доброто място за хапване в Студентски град

32917
T MARKET - най-доброто място за хапване в Студентски град
Снимка: Т МАRKET

Нова визия, различна концепция, прясна храна, сготвена на място, топли и студени сандвичи и свежи фрешове - всичко това и още много посреща от днес жителите на жк. „Студентски град“ в най-новия T MARKET. Магазинът на една от водещите вериги за хранителни стоки в България отвори врати на 23 октомври на ул. “Акад. Борис Стефанов” №38.

Основното, което ще отличава магазина, разположен на 1200 кв. метра площ, е, че той предлага качество на изключително достъпна цена. "Работим денонощно, при нас може да хапнете за обяд например за 5 лева - студена и топла храна, плюс напитка. Това е много конкурентна цена на пазара в момента", сподели изпълнителният директор на “Максима България” Едвинас Волкас пред журналисти на специално събитие по повод откриването на магазина.

“Новият ни супермаркет е нашата най-голяма гордост. За пръв път във вече широката ни мрежа от обекти отваряме такъв с изцяло различен облик, идея и концепция. Както винаги, се стараем да даваме най-доброто на нашите клиенти с гаранция за качество и разнообразие. А какво по-хубаво да можеш по всяко време да хапнеш нещо вкусно и прясно, да изпиеш по чаша кафе с приятели в уютна и приветлива обстановка? Новият T MARKET съчетава всичко, което модерният потребител очаква", разказа още г-н Волкас.

Новото, което компанията въвежда в този магазин, е Social зона, която ще работи 24/7. Тя е обособена по всички съвременни модели за удобство. Освен комфортния дизайн и разположение, за клиентите е предвиден и безплатен достъп до интернет, възможност за зареждане на смартфони и богат избор от здравословни и биохрани.

Над 20 топли и студени сандвичи, над 30 вида готвени ястия и над 15 различни свежи салати ще се приготвят всеки ден на място в супермаркета. Прясно изпечените грил продукти, които са акцент в асортимента, са произведени от 100% българско месо, транжирано в собствения цех на T MARKET. Разнообразие от биохрани без захар и глутен, оризови продукти, ядки, семена, както и изцедени на място плодови фрешове също очакват посетителите денонощно.

За приятното пазаруване на клиентите ще се грижи персонал от 40 души. 80% от нашите служители са студенти, които съчетават образованието си с работата при нас, стана ясно още от думите на Едвинас Волкас.

На въпрос на Actualno.com относно дела на българските произодители, които предлагат своя асортимент в магазина, от T MARKET обясниха, че разчитат 80% на родно производство, а 20% от стоките са внос.

За финал от екипа на търговския обект бяха категорични, че това е най-доброто място откъм дизайн и съчетание на продукти в Студентски град.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени: 9 причини

5 досадни навика, които слагат край на връзките – имате ли ги?

Знаете ли какви жени уважават мъжете най-много?

Кои неща в нашата кухня обикновено използваме неправилно и къде грешим?

Защо самолетите летят на над 10 километра височина?

9 основни грешки при гладене и как да ги избегнем

7 тайни ще ви помогнат да държите наднорменото тегло под контрол

Променя ли се нуждата от сън с напредване на възрастта?

Тези видове брашно са едни от най-здравословните

Има защо тези банани да са най-полезни за здравето

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com