Тайните за красота на тонизираните задни части

13459
Тайните за красота на тонизираните задни части
Снимка: iStock/Guliver

Много млади момичета и улегнали дами търсят тайната рецепта за красиво оформени и тонизирани задни части. Естествено и най-важно в рецепта тук е да правите определени упражнения.

Тайните за красота на тонизираните задни части директно зависи от редовността на упражненията. Не си правете погрешни сметки, че правенето на няколко упражнения два пъти седмично ще ви даде невероятни резултати. Основното нещо е последователността. Така че нека бъдем търпеливи и да започваме!

Упражнение 1 за тонизиране на задните части

Сядаме на пода, опираме ръцете си в пода отзад. Без да повдигате петите от пода, огъвайте краката последователно. Правите същото, като сгъваме двата крака едновременно. Времетраене: 4-5 серии. Пауза: 15 секунди.

Упражнение 2

Сядаме на пода, опираме ръцете си на пода отзад. Изправяме краката си, разперваме ги встрани и ги обръщаме навътре-навън. Времетраене: 4-5 серии. Пауза: 15 секунди.

Упражнение 3 от тайните за красота на тонизираните задни части

Лежим по гръб, разперваме ръце встрани и ги поставяме с длани надолу на пода. Повдигаме прави краката нагоре, като се опитваме да поддържаме 90 градуса. Повтаря се 10 пъти, след което всеки ден увеличаваме бройката на повдиганията с 1-2 пъти. След като си починем няколко минути, повдигаме краката си и ги замахваме отляво надясно. В началото също не бързайте, като постепенно увеличавате броя пъти от ден на ден.

Кога да се разтягаме и защо

Разтягането е начин да се справим с болките в ставите, мускулите и сухожилията. Още го наричат „стречинг“. Той помага за ра...

Упражнение 4

Клекнете, седнете на петите си, изпънете ръцете напред. Правим редовни клекове, без да повдигаме петите от пода. Упражнението се повтаря отначало 10 пъти, а от следващия ден увеличаваме броя на кляканията с 1.

Упражнение 5

Поставяме стол, лягаме до него и поставяме краката си върху него. Сега, подпирайки се на лактите, повдигаме задните части. Трябва да направим 10 серии, но ако е трудно, не бързайте. Постепенно, всеки ден, ще увеличавате броя, ставайки все по-добри.

Упражнение 6

Упражненията, които ще ни помогнат да свалим мазнините в областта на корема за нула време

Упражненинията са задължителни, ако искате да премахнете мазнините около корема си за кратко време. Те трябва да се правят ежеднев...

Това е най-простата и най-ефективна тайна за красотата на тонизираните задни части: сядаме на пода, изправяме краката си и, без да докосваме пода с ръце, нека се „разходим“ из апартамента. Правете това упражнение внимателно, в тесни панталони, в противен случай рискувате да си направите мазоли по задните части.

Упражнение 7 от тайните за красота на тонизираните задни части

Заставаме на прага, хващаме се за вратата с ръце и замахваме всеки крак на свой ред и за 10 секунди. Това е напълно достатъчно за първия ден.

След като научите тайните на тонизираните задни части, не прекалявайте с количеството упражнения веднага. Темпото трябва да се увеличава постепенно. В противен случай, след като сте направили твърде много днес, утре можете просто да ходите отпуснати, а краката и задните части ще ви болят силно.

Успех в начинанието!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com