Тази нощ сбъдва желания и ни избавя от злото. Вижте как

52422
Тази нощ сбъдва желания и ни избавя от злото. Вижте как

Нощта на 30 април срещу 1 май се счита за мистична. това е т.нар. Валпургиева нощ. Тя е възникнала като приемственост на обичаите по посрещането на пролетта в езичеството. Празнуването включва паленето на гигантски огньове в името на настъпващата пролет.

Счита се , че през тази нощ може да се предсказва бъдещето и да се призовават на помощ висшите сили и да се влиза в контакт с мъртвите.

Никога не се описвайте с тези 4 думи на интервю за работа

Повечето мениджъри, които провеждат интервюта за работа, си имат любими въпроси и често се стремят да разчупят разговора с някои по-ори...

Съществува поверие,че жените родени в нощта на 30 април и 1 май не приличат на останалите. Те са природно родени магьосници и имат необичайни таланти, но не всички осъзнават своите сили и способности. Повечето от тях обичат повече животните отколкото хората, имат особен характер и това се забелязва още от рана възраст.

В тази нощ можете да се избавите от проблеми и да привлечете радост, щастие и успех. За да направите този ритуал , през нощта запалете свещ и на един лист напишете кое ви тревожи и мъчи и от какво искате да се избавите. След като го напишете сгънете листа на във формата на фуния и го изгорете на огъня от свещта и говорете: Гори пламък изгори всички мой проблеми. Оставете свещта да догори докрай.

За да привлечете хубави събития във вашият живот вечерта пред входната си врата посипете малко пясък. Счита се , че в този случай никаква нечиста сила не може да влезе във вашият дом и в дома ви ще цари радост и щастие.

През тази нощ хората сънуват и пророчески сънища , които могат да покажат бъдещето или да помогнат да намерите решение на труден проблем.

Котки учат затворници да бъдат по-добри

Котки и затворници в щата Индиана променят живота си към по-добро. В рамките на нова програма, която е въведена в затвора „Пендъ...

 

Източник: occult-times.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com