Те са ядосани! Топ 6 зодии, които мразят всички наоколо

4051
Те са ядосани! Топ 6 зодии, които мразят всички наоколо
Снимка: Guliver/GettyImages

Някои са склонни към меланхолия и трудно се ядосват. Други кипват бързо и мигновено експлодират. Но астролозите разграничават шест знака на зодиака, чиито представители мразят буквално всички без изключение.

Скорпион

Скорпионите често са наричани страстни, упорити и свадливи. И понякога наистина е така. Но истинските Скорпиони ужасно се дразнят от подобни епитети по свой адрес. Особено вбесяващо е твърдението им, че имат лош характер, защото не обичат хората. Всъщност, родените под този знак следват правилото „око за око“. Ако някой се държи зле с тях, дразни се и се ядосва - те изпитват същите емоции към него. В същото време те крият добре чувствата си, но в крайна сметка от обикновена враждебност бързо прераства всичко в категорията на омразата. Особено ги дразнят усмихнатите, простовати и открити хора - те очакват мръсен номер и са убедени, че зад подобно поведение се крие лицемерие.

Овен

Овните често изпитват злоба към хората около тях. Причината е проста - те не обичат, когато някой не иска да ги боготвори. Негодуванието и неразбирането ще се превърнат в дълбока омраза и те ще си отмъстят. Освен това самите Овни ще вярват, че обектът на тяхната враждебност си е получил заслуженото.

Дева

Девите са доста практични хора. Те са свикнали да планират всичко години напред и не обичат, когато нещо противоречи на плановете им за живота. Така че, те ще бъдат раздразнени от такива хора. Ако някой пречи на Девите, той е техен враг и често този човек знае или подозира, че те го мразят. В същото време Девите не крият, че като цяло не харесват особено хората.

Водолей

Водолеите също се дразнят от хора с повод и без повод. Но те знаят как да го скрият добре - обектите на тяхната враждебност може да не подозират, че нещо не е наред. Затова отмъщението на Водолея ще ги застигне в най-неподходящия момент. Но Водолеите не обичат скандалите. По-скоро ще използват поредица от дребни пакости и саботажи.

Козирог

Козирозите не обичат много хората, но омразата към тях не се ражда веднага. Те издържат дълго време, но накрая могат да не издържат и сериозно да навредят на врага. Те имат добре развита фантазия, така че начинът на отмъщение ще бъде изтънчен и много жесток. За разлика от другите мизантропи, Козирозите не се ядосват лесно. Те наблюдават опитите за обида дълго време и могат да „довършат“ противника не с ответни мерки, а със студено безразличие. Те са особено жестоки към онези, които са били допуснати близо, но накрая се оказват предадатели.

Стрелец

Стрелците са общителни и добродушни хора и обичат другите хора, но само до определен момент. Със Стрелците трябва да спазвате дистанция, да проявявате уважение, да общувате с тях учтиво и на равни начала. Човек трябва само да ги обиди, да покаже несправедливост, тъй като те моментално ще прехвърлят такива хора в категорията на враговете. А тези, които Стрелците не харесват, могат много да обидят. Основното им оръжие е иронията и сарказма. Не всеки може да издържи безпощадните им „шеги“ без сълзи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com