Тенденции при диоптричните очила за 2020

22102
Тенденции при диоптричните очила за 2020
Снимка: Actualno.com

Знаете ли, че повечето хора сменят очилата си на всеки 3 години? Затова, когато дойде време за нов чифт, искате да сте сигурни, че сте избрали правилния модел! С толкова богат избор, това начинание може да се окаже доста изнервящо и объркващо, но не и ако сте наясно какви са тенденциите и какво подхожда най-много на формата на вашето лице. Бъдете сигурни, че има очила, направени точно за вас.

Ето кратък наръчник на тенденциите при диоптричните очила за 2020, за да изберете тези, които пасват идеално на стила и уникалните ви лицеви контури.

Правоъгълни очила с изчистени линии

Тази година сред хитовите модели при диоптричните очила са смелите, правоъгълни очила с изчистени линии и черни рамки. Модерни са и тези в комбинация с друг цвят. Те разчупват строгия бизнес стил и са подходящи за хора с кръгли лица, тъй като визуално добавят ъгли.

Tommy Hilfiger 1561 807 са с цялостна черна рамка със сив акцент. Тези елегантни мъжки очила са с правоъгълна форма. Изработени са от пропионат, който в сравнение с пластмасата е значително по-лек, по-гъвкав и е 100 хипоалергичен.

Тип "Хари Потър"

И през 2020 диоптричните очила с рамки тип "Хари Потър" продължават да са много актуални. Може да заложите на класическо черно или да се спрете на по-ярки цветове, които привличат вниманието към очите. Подходящи са за хора с квадратни лица, тъй като са пропорционални на дължината и ширината на лицето и омекотят твърдите ъгли.

"Крилати" рамки

Сред хитовите модели за 2020 са т.нар. "крилати" рамки, които стърчат малко по-широко от челото и имат заоблени основи, за да балансират брадичката. Чудесен вариант са моделите с цветна рамка отгоре, а отдолу без. Те са идеални за хора със сърцевидна форма, при които лицето е най-широко в областта на веждите и се стеснява към брадичката.

Моделът Tommy Hilfiger 1324 – AAB- 5219 е с половин рамка с квадратна форма в черно и тъмносиньо. Изработени от неръждаема стомана, диоптричните очила са леки и издръжливи, затова са перфектният избор за ежедневно ползване.

Правоъгълни от неръждаема стомана

Ако търсите изчистен модел, който да е лек, издръжлив и стилен – заложете на диоптрични очила с рамки от неръждаема стомана с лек цветен акцент. Изключително елегантни и практични. Правоъгълните или геометричните форми са подходящи за тези, които имат овални лица. Спрете се на модел с рамка, която е широка, колкото най-широката част на лицето ви, което е зоната около очите.

Tommy Hilfiger 1643 R80 5318 са направени от неръждаема стомана . Подходящи са за хората, които харесват изчистения дизайн и качествената изработка.

D-рамки

Ако искате по-интересен модел диоптрични очила, няма да сбъркате, ако се спрете на такива с D-рамки. Актуални са тези с по-дебели черни рамки, които стоят идеално върху тригъгълни лица, които са най-широки отдолу и най-тесни отгоре.

Tommy Hilfiger 1745 – OVK -5714 са с цяла черна матова рамка и определено ще се харесат на тези, които държат на практичността в комбинация с дизайнерски почерк.


Разнообразие от стилни и качествени диоптрични очила може да намерите в последната колекция на Tommy Hilfiger в лицензираните оптики в страната. Следете и Facebook страницата ТУК, където ви очакват интересни новини и игри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com