Тест с врати: Изберете една и научете нещо за себе си!

38738
Тест с врати: Изберете една и научете нещо за себе си!

Безброй пъти в живота на всеки човек се е налагало да взима решения, да избере посоката, в която да поеме, да претегли алтернативите и да рискува.

Когато отваряте вратата на дома си, сякаш отваряте душата си за човека, който е дошъл. Това действие се свързва и с взимането на решения през целия ви живот.

Невероятно точен тест, който чете мисли

Ще ви покажем един тест, който притежава изумителни гадателски умения. Пригответе си лист и химикал и следвайте следните стъпки: Нами...

Зад всяка от вратите на снимката се крият характеристиките на различна личност. коя врата бихте отворили?

Изберете си една и запомнете нейния номер!

Само за минута може да разберете неочаквани неща за себе си! 

1. Вие сте забавна личност, която обича нещата да се случват леко и без излишни усложнения. Приятно ви е да се грижите за другите и се радвате на малките удоволствия в живота, като например на любимия си чаен сервиз, вечерята на свещи или закуската с ръчно приготвен хляб от близката фурна. Най-често хората, които избират тази врата, обичат да пътуват и да се запознават с различи нови култури. Искрено се радвате на чуждите успехи и обичате да карате хората да се чувстват комфортно. Важно е да не забравяте, че ако в някакъв момент изпитате нужда от помощ, трябва просто да помолите някого за такава.

Тест на Струп: Колко бърз и точен е мозъкът ти!

Колко прецизно работи мозъкът ви? Колко бързо обработва информацията, особено тогава, когато му се налага да прави няколко "изчисления"...

2. Вие сте от хората, които искат винаги всичко да е максимално просто и ясно, без излишни претенции и натруфеност. Стремите се всячески към перфектния начин на живот, така както го разбирате вие - отдадени на работата си и в непрекъснато възходящо кариерно развитие. Дори да успявате в това начинание и да имате няколко дипломи на стената си обаче, би било добре да отделите малко време и за личностното си развитие. Няма нищо лошо в това да се придържате към отъпканите пътеки, но от време навреме може би трябва да криввате встрани и да се впуснете в неочаквани приключения, защото само така ще постигнете необходимия баланс - квинтесенцията на живота!

3. Вероятно всеки ще се съгласи, че вие сте необикновени и в много отношения непредвидими, а повечето от хората, които сте допуснали в живота си, ви намират за много интересни, артистични и всестранно развити, каквито действително сте. Вие сте способни да направите от нищо нещо и да реставрирате абсолютно всичко, което ви попадне. Това, което пропускате, е да бъдете по-близо до природата - сякаш пространството в собствения ви апартамент и градската обстановка са всичко, от което имате нужда.

4. Вие сте древен дух, склонен към известно драматизиране на нещата. Артистизмът напира във вас и намира най-различни форми на проявление. Характерно за вас е, че докато от една страна сте отворени и приятелски настроени към другите, от друга сте склонни да задържате всичко в себе си и да не споделяте проблемите и мислите си с когото и да било. Макар да вярвате, че никой не би могъл да ви разбере, ако от време навреме отваряте душата си и се изповядвате пред хората, които са доказали, че държат на вас, ще се почувствате много по-добре. Имайте предвид, че така, както обичат да споделят чувствата си с вас, приятелите ви биха искали и вие да им отвръщате със същото доверие.

5. За вас е от изключителна важност винаги да се вписвате в средата и обстановката и винаги да участвате активно във всяка ситуация. Във всеки един момент вие сте ангажирани с нещо и обикновено се чувствате най-добре тогава, когато сте продуктивни. Само че тази ваша постоянна заетост ви пречи да видите какво се случва около вас и вие редовно забравяте, че всеки има нужда от почивка. Спокойно можете да си позволите да се поглезите, да намерите ново хоби или да разсеете мислите си сред природата, излизайки от обичайното русло.

6. Вие сте уверена личност с набито око за детайла във всяко нещо. За вас е от особено значение как ви възприемат околните и затова се стремите външно да създавате определено впечатление за себе си, което не винаги отговаря на онова, което се случва вътре във вас. Или в дома ви, в който вероятно цари пълен безпорядък. Склонни сте към саморазрушение и се обръщате срещу себе си всеки път, когато нещата не вървят в желаната посока. Истината е, че животът на човек, който живее в тотално противоречие със самия себе си, няма как да бъде лесен. Не забравяйте да дишате и да намирате начин да се отърсите от бремето на настоящето. Животът не се изчерпва с това да доставяш удоволствие и да се харесваш на останалите, а и светът не е вперил поглед в теб през цялото време… Понякога просто трябва да забравяте за всичко извън вас и да се вглеждате в самите себе си, за да разберете кои сте и какво е онова, което наистина е важно за вас.

Тест: Проверете как работи мозъкът ви!

В ежедневието си всеки човек използва определена половина от мозъка си по-често. Лявото полукълбо отговаря за логичното мислене, рацион...

7. Вие сте минималист и човек, който винаги има нещо важно за правене. Загрижени сте за другите и отделяте времето се на всичко друго, но не и на себе си. В ежедневието и дома си вие сте заобиколени с неща, които са особено стойностни и с голяма сантиментална стойност за вас. Готови сте на всичко за семейството, близките и приятелите си, а това, че никога не поставяте себе си и собствените си нужди на първо място, прави живота ви много сигурен и непретенциозен. Какво би могло да обогати живота ви по някакъв начин? По какъв начин бихте могли да го направите по-цветен и жизнерадостен? Макар животът да ви поставя етикети като майка, баща, съпруга, съпруг, учител, мениджър и т.н., вие не бива да забравяте, че това все пак е ВАШИЯТ живот. За момент оставете всичко, с което се занимавате, и се замислете как бихте искали да изглежда животът ви след време. Имате пълното право да искате да ви се случат прекрасни неща. Да бъдете поне малко егоисти. Carpe Diem! (живей за мига)

8. Имайки лек и положителен характер, вие се чувствате и изглеждате млади по-дълго от останалите хора. Въпреки че на пръв поглед изглеждате непукисти, вътре в себе си вие страдате от липса на самоувереност и се чувствате нещастни за определени аспекти от живота си. Съществен проблем за вас е вашата дезорганизираност, която ви пречи дори да набележите изходната позиция, от което да започнете да въвеждате ред в живота си. Не ви липсват чувство за гордост и достойнство, но е добре да се научите да се обичате повече. Както и да споделяте с хората, да давате израз на истинската си същност и да приемате чуждата помощ.

9. Вие сте странна птица и човек, който винаги успява да накара нещата да заработят. Нямате равни на себе си в решаването на проблеми, което е и най-голямата ви гордост. Харесва ви да живеете простичък живот, отдавайки значение само на най-важните неща. Нима това не е достатъчно? Няма нищо по-лесно от това да ви се угоди и винаги ентусиазирано се впускате да помагате на другите. Дали ще ремонтирате пералнята на съседите, ще сковете къщичка за птици от непотребните дъски в гаража или ще помагате при опаковането и изнасянето на покъщнината на приятели ви, сменящи дома си, вие винаги сте насреща, когато някой има нужда от помощта ви. Помнете, че животът е нещо много специално, и знайте, че вие също сте специални и заслужавате да си доставяте удоволствие!

10. Вие сте отговорна и стабилна личност, на която може да се разчита, и държите особено много на качеството и изпипването на всеки детайл. Стремите се да си гарантирате сигурност и защитеност на всички нива и винаги знаете какво да очаквате. Фриволността ви е чужда и обикновено предпочитате да се лишите от някоя допълнителна екстра, ако не знаете предварително дали ще имате полза от нея. Много е вероятно да сте креативна личност, но да не сте дали поле за изява на таланта и артистизма си, а още по-малко да сте си представили дори за момент, че бихте могли да изградите кариера на тази основа. Смятате, че вашите проблеми са си лично ваша работа и не е необходимо да занимавате когото и да било с тях. В това няма нищо лошо, но понякога е добре да си напомняте, че да споделиш грижите и тревогите си с другиго не е престъпение. В крайна сметка всички сме хора!

 

ТЕСТ: Имате ли добро възпитание?

Доброто възпитание е капитал, който не може да се оцени веднага. Придобиването му не е като да отидеш на кулинарен курс и след десетина...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?
Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Най-добрият приятел на човека – кучето – ни носи много радост, забавни моменти и ни дарява с любовта си, но е и отговорност, и ангажимент...