Тези 5 зодии лесно се поддават на влияние

12098
Тези 5 зодии лесно се поддават на влияние
Снимка: iStock/Guliver

Някои зодии заемат позиция и не позволяват на никого да ги тласка към нещо, с което самите те не са съгласни. Въпреки това, може да има други, които са подвластни на влияние. Ето 5 такива зодиакални знака, които се поддават на влияние по различни причини. И вие ли сте един от тях?

Везни

Мъжете от тези зодии никога не изневеряват

Астролозите разкриха под какви зодии се раждат мъжете, които винаги никога не изневеряват и са любящи и грижовни съпрузи. Дева Мъжете...

Везните са  мили с всички, дипломатични и избягват конфронтация! Те се опитват да угодят на всички, казват „да“ на всички, дори ако самите те не го харесват. Така тази зодия се оказва най-големият провал! Те могат да се поддадат толкова бързо, че да оставят другите без думи. Дори егото им ще остане на заден план пред другите.

Водолей

Водолеите избягват да влизат в спорове и затова се предават, защото смятат, че е безсмислено да спорят за нещо, което отнема твърде много от времето им и им изцежда енергията за нещо толкова глупаво. Те се поддават на влияние, защото всъщност не им пука.

Стрелец

Стрелците ви позволяват да ги мачкате с булдозер. За да подхрани егото ви, Стрелецът ще каже „да“ на вашите мнения, действия и ще прави това, което искате. Те обичат мира и за да го поддържат, конфликтът във въздуха се разрешава с „да“. Така че те се съгласяват да бъдат подвластни за собственото си спокойствие.

Зодиите, които няма да имат късмет този уикенд

През уикенда на 26 и 27 ноември 3 зодии няма да имат късмет в нищо. Астролозите препоръчват да не започват проекти на тези дати, както ...

Риби

Те могат да бъдат свръхчувствителни и хората лесно влизат под кожата им. Хората са в състояние лесно да ги убедят и дори ако вътрешността им казва НЕ на нещо, те пак ще продължат с него, защото вътрешната им черта на доверие ще се задейства и ще го направи така или иначе.

Дева

Не е много странно, че Девите са способни да се поддават на влияние. Те могат да бъдат победени от хора, които агресивно налитат на тях, само за да не станат нещата грозни. Дори когато знаят, че се поддават на нечие грубо отношение, хората може да ги оценят като безгръбначни, но истината е, че това е техният начин да изразят мълчаливото мъченичество, на което тайно се наслаждават. Те мразят нездравословните вибрации и безкрайните сесии за оплакване.

Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Козирог и Скорпиони са точно обратното, Те не приемат глупости. Те не обичат да им се нарежда и няма да се мръднат, докато сами не се убедят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com