Тези 6 зодии ще са нещастни през ДЕКЕМВРИ

6892
Тези 6 зодии ще са нещастни през ДЕКЕМВРИ
Снимка: iStock/Guliver

ТЕЛЕЦ

Този месец ще прекарате твърде много време в главата си и когато сте оставени сами в главата си, сте склонни да станете параноични. Искате просто да си поплачете, а това ще е един месец изпълнен с подобни жалостиви моменти. Но имайте предвид, че имате право на от време на време на подобни пристъпи да се самосъжалявате. Отпуснете се, ще ви олекне.

Ето коя е любимата ХРАНА на въздушните зодии

РАК

Продължавате да се опитвате, продължавате да се проваляте. Поддържате настроението си, а след това БУМ, то отива надолу и всичко това, защото не можете да получите това, което искате. Този месец определено имате чувството, че Вселената заговорничи срещу вас. Ще се издигнете над това, но месец като този са истински шут отзад.

Това е зодията, която ще намери голямата си любов до края на 2021 година

Всеки иска в един момент да срещне голямата си любов и да изпита онова чувство, за което пишат в книгите и говорят във филмите. Не вина...

ВЕЗНИ

Може да не бъдете добре приети по никаква работа този месец, въпреки че сте се подготвили много през предишния. Очаквали сте този вид отхвърляне и затова сте дошли подготвени за всичко, но месецът просто няма да протече така, както бихте искали. От друга страна със сигурност няма да бъде разрушителя на живота ви. Това е просто още един период, в който не получавате това, което искате. 

КОЗИРОГ

Усеща се обезпокоително и това, което ви разочарова най-много е, че не можете да сложите ръка върху това, което не е наред. Всичко, което знаете, е, че хората около вас ви лазят по нервите и това изглежда подкопава ежедневния ви напредък. Вие сте в центъра на вашето влошаване; ядосате се на себе си, че не можете да избягате от това. 

ВОДОЛЕЙ

Трудна ще е 2022 г. за тези 3 зодиакални знака

2022 г. е вече на прага ни. Всеки се стреми да си направи известна равносметка на постигнатото през отминалата година и да планира след...

Вие всъщност приветствате месеци като този, мислейки, че те ще подтикнат към някакъв невероятен пристъп на творчество, но изглежда не ви носи нищо повече от съмнение в себе си и скука. За някой, на когото рядко или изобщо му е скучно, месеци като този са потискащи за вас. Искате да се отървете от негативните вибрации, но не можете и се чувствате мързеливи и уморени. 

3 зодии, от които да стоите надалеч в края на ноември

РИБИ

Този месец може да откриете, че все по-често плачете без причина. Може също да забележите, че никой не иска да се доближи до вас, тъй като изглеждате „страшни“ за хората — непокорни и недостъпни. Може би това е най-добре, тъй като през този период сте склонни да хапете онези, които не ви харесват. Може би е най-добре просто да изкарате по-ниско месеца, Риби.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...