Тези 6 зодии ще са нещастни през МАРТ

7848
Тези 6 зодии ще са нещастни през МАРТ
Снимка: iStock

ТЕЛЕЦ

Едно от нещата, които хората всъщност не знаят за вас, е, че сте свръхмислещи и не само това, това прекомерно мислене обикновено ви прави луди. Понякога мислите ви са толкова негативни, че не можете да издържите нито минута. Този месец може отново да ви накара да мислите. През това време ще отворите стари емоционални и умствени рани, с които ще трябва да се справите.

МАРТ месец обича тези 3 зодии

СТРЕЛЕЦ

Самосъжалението е дълбоко и не ви води до никъде този месец. Ще си направите услуга, като не минете през всичко сами, колкото и да обожавате своята независимост. Транзитите ще ви накарат дълбоко да се замислите, благодарение на Меркурий във вашия сектор на мислене и комуникация. Но ако оставите тези мисли да излязат твърде извън контрол, в крайна сметка ще съдите себе си за това, онова и другото. Ти не си отговорен за целия свят, Стрелец. Само за себе си. Не го забравяйте.

Зодиакалните знаци, които ще преживеят раздяла през 2022 г.

За съжаление, не всички зодии ще имат късмет в любовта през 2022 година. На някои ще се наложи да прекарат известно време сами, завина...

ВОДОЛЕЙ

Умът ви е на път да ви изиграе някои сериозни номера, докато си набивате сами в главата, че сте забравили нещо, но не можете да си спомните какво е това, което сте забравили. Това е вид мислене, което е способно да ви накара да обърнете колата и да се върнете по магистралата, защото не можете да се отървете от чувството, че имате нужда да сте някъде, където не сте. Разсейването е вашата функция този месец и това е всичко, на което посвещавате умствената си работа. А то ще пречи на всичката друга ваша работа.

РАК

Една от причините, поради които този месец може да се усети малко по-уморителен за вас, е, че го свързвате с минали неуспехи или загуби. Тъй като преминавате през този месец с бреме върху ума си, толкова много от това, което правите, ще се самосаботира. Има чувство за вина, което идва с този месец, за който сте загрижени, и въпреки работата, която сте свършили, за да се усъвършенствате и да преодолеете всяко чувство на самоотвращение, ще се почувствате така, сякаш нещо ви дърпа назад, сякаш там е невидима сила, която не ви позволява да продължите. Ще трябва да се преборите с нея.

ВЕЗНИ

Ето как зодиите се справят в рискови ситуации

1.       Овен Едва устоява на желанието да поема рискове, но що се отнася до работата, Овенът винаги про...

Март носи със себе си чувство на нетърпение за вас, Везни. Това е един от онези месеци, които винаги свързвате с разочарования, които сте изпитвали в миналото. Основната ви грижа този месец е във формата на въпроси: „Защо не съм на мястото, на което искам да бъда?“ Има нещо мрачно в този месец, сякаш последната зима иска последна битка с душата ви, преди Слънцето да ни донесе пролет и обновление. Преливате добре със сезоните, но това не означава непременно, че харесвате течението. Това е тъмното време, а вие не сте тъмен човек; не се чувствате като у дома си през този тъмен, депресиращ сезон и това ще се отрази на настроението ви и отношенията ви с другите.

3 ЗОДИИ, които ще бъдат настигнати от КЪСМЕТ през МАРТ

РИБИ

През март ще изпитвате пристъпи на крайно недоволство и разочарование и голяма част от тях ще се върти около идеята, че по някаква причина вярвате, че „заслужавате“ по-добро от това — каквото и да е „това“ за вас. През това време ще поставяте под въпрос много неща в живота си и едно от тях ще бъде семейният ви живот, предимно отношенията ви с партньора. Може да се окажете агресивни или ненужно враждебни към този човек, за негов шок и тъга. Справяте се много по-добре, отколкото си мислите, така че не изхвърляйте всичко. Март може да е груб, но ще се движи бързо, позволявайки на пролетта да поеме властта със Слънцето в Овен, започвайки на 20 март.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се справим с пасивно-агресивното поведение на човек?

Как се пише: християнски или христиански?

Тренировките на 50 ще ви помогнат да компенсирате липсата на спорт в младостта

7 правила за успешно отслабване, които можете да приложите още сега

9 стайни растения, които могат да съсипят личния живот на една домакиня

Възможно ли е наистина да отслабнете в парна баня и как да го направите

Сода за хляб за лечение на ревматизъм и артрит: Ето какво съветват специалистите

Кои храни се поднасят с картофи? Всяка домакиня трябва да знае това!

Домашният ви любимец се промъква в леглото ви: Ето какво са открили изследователи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com