Тези ЗОДИИ просто нямат никакъв шанс да бъдат двойка

11438
Тези ЗОДИИ просто нямат никакъв шанс да бъдат двойка
Снимка: iStock

ОВЕН и РАК

Овните са страшно откровени и праволинейни и общо взето правят какво си искат, а това е да се действа бързо, защото винаги имат планирани много неща и не обичат загубата на време.

От своя страна на рака ще му е много трудно да разбере тази рязка и груба натура на овена, така че да взаимодействат заедно. Тe са много чувствителни и обичат да има кой да се грижи за тях, докато на овните просто няма да им стигне търпението.

4 зодии, които имат късмет във финансовата сфера

ТЕЛЕЦ и СТРЕЛЕЦ

Макар и да могат да развият страхотно и дълбоко приятелство, решат ли да подменят отношенията си и да минат на романтични такива, всичко се разпада.

Телецът не би могъл да намери стабилност и безопасност, а стрелците са твърде свободолюбиви, за да останат на толкова статично място за по-дълго време.

БЛИЗНАЦИ и ДЕВА

Близнаците и девите са способни да се побъркат взаимно, като при тях дори не може да се получи приятелство, тъй като те са прекалено различно.

Близнакът е спонтанен и се държи така, както се чувства в момента и както им дойде отвътре спрямо обстоятелствата и ситуацията. Тях ги няма в организацията или планирането, най-вече защото не им се занимава изобщо, а не защото не могат, което от своя страна е липса на ясна посока, а това би вбесило девите.

Алкохолната ти напитка според зодиака

Пийте според хороскопа си! Пригответе любимите напитки на вашите гости, според зодията им. Със сигурност ще бъдете най-добрият домакин...

Те могат да са много неспокойни и искат всичко да се случва по точно определен начин и когато те кажат, което от своя страна тотално ще побърка и подлуди близнаците.

ЛЪВ и СКОРПИОН

При тях ще има постоянна борба за влас, защото и двамата обожават да контролират, като нито един не би се поддал на манипулиране, та тук няма място за компромиси. Всеки ще иска всичко да се случва по неговия начин.

КОЗИРОГ и ВОДОЛЕЙ

И двамата са прагматични, умни, и двамата знаят какво искат в живота си и точно защото си приличат твърде много, то няма да са доволни от съвместното съжителство.

Какво да очаквате от тези ЗОДИИ за Свети Валентин

Овен Представителите на зодия Овен са изключително практични личности, които не си падат особено по излишъка. Те ще проследят всеки ра...

Те бързо ще си омръзнат, защото ще си станат скучни много бързо. Те имат нужда от партньор, който силно да се отличава от тях, някой, който да поддържа баланс.

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 07-11 ФЕВРУАРИ

ВЕЗНИ и РИБИ

Везните винаги искат да угодят на всички, докато рибите са постоянни мечтатели и така всеки от тях се нуждае от половинка, която да е по-приземена и да ги държи здраво стъпили на земята. Реалист, който да прави това, което трябва.

Чудесни приятели, но разрушителна двойка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com