Тези зодии са много ТРУДНИ за връзка

12755
Тези зодии са много ТРУДНИ за връзка
Снимка: iStock

Анализът на специфичните характеристики на отделните зодии показва, че за представителите на някои от тях може да се използва определението „студенокръвни“. Това означава, че такива хора нямат алтруистично поведение, бидейки неспособни да съпреживяват за по-продължително време емоциите и чувствата на своите близки, колеги или приятели. Те трудно и спорадично приемат перспективи, различни от тяхната собствена, и твърде много обичат себе си. Ето защо, ако доловите, че от вашия нов/стар познат лъха някаква студенина, въпреки привидното му силно увлечение към вас, отдръпнете се и потърсете партньор, „замесен от друго тесто“!

Ще ви ориентираме, към кои зодии следва да сте особено внимателни, когато се стремите към стабилна „връзка“ – учудващо, те заемат половината от Зодиака!

Водолей

Водолеите поставят задължително под контрол емоциите си, опирайки се на разума и логиката. За тях е загуба на време да слушат безсъдържателни истории (които с готовност им разказват представители на емоционално ангажираните зодии), вместо да работят за реализиране на своите новаторски идеи. Поради това от тях трудно е да очаквате съпричастност и емпатия.

Кои ЗОДИИ са родени за флирт и кои за сериозна връзка

Телец

Егото при Телците е огромно и те се считат за меродавни във всичко и са с голямо его. На тази база преследват упорито и търпеливо целите, които си поставят и оставят лоялни до момента, когато някои се опитват да нарушат личното им пространство и така да ги извадят от удобното душевно равновесие.

Рак

Свръхемоционалността при Раците обуславя да изпитват силна страст и дълбока обич, когато се влюбят, но евентуалното разочарование от партньора просто вледенява сърцето им и те се отдръпват, страдайки дълбоко. При това изпадат в състояние да загубят задълго „вярата в любовта“ и започват да се държат най-меко казано формално.

Дева

Доброжелателни и щедри, притежаващи пословично трудолюбие и аналитично мислене, Девите постоянно са ангажирани умствено или/и физически в изпълняването на определени задачи, което влияе негативно върху емоционалните им прояви. Почувствали се недооценени или пренебрегнати, те акумулират силна обида в себе си и се „затварят“ за неопределено време дори за близките си приятели.

Зодиите, които си пасват перфектно

Скорпион

Силно чувствителни, високоинтелигентни и страстни натури по рождение, Скорпионите не трябва да бъдат наранявани по какъвто и да е повод. Методически те се добират до „слабите места“ на нарочените от тях индивиди и ги атакуват неочаквано и ефективно. Потайни в своите действия, Скорпионите крият дълбоко чувствата си, които не споделят и с най-близките си приятелки.

Стрелец

Характерна особеност за емоционалните Стрелци е прекомерната им амбициозност в преследването на дадена цел, което променя насочеността на тяхната емпатия. Така при вербалните си контакти те се фокусират изключително върху вълнуващите ги проблеми, често пъти прекъсвайки нетърпеливо и нетактично събеседника си, не му позволяват да изложи спокойно мнението/позицията си. Такова поведение дразни околните (близки, приятели), те се отдръпват от Стрелеца, а той реагира с нарастващо безразличие и студенина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com