ТОКСИЧНА приятелка ли сте? Ето как да разберете!

3683
ТОКСИЧНА приятелка ли сте? Ето как да разберете!
Снимка: iStock

Без значение дали сте мъж или жена, токсичната връзка може да навреди на самочувствието ви и на емоционалното ви здраве. Ето защо е важно да идентифицирате токсичния партньор, за да можете да работите за излизане от връзката, ако динамиката с половинката ви не може да се подобри. Въпреки че хората често говорят за токсични мъже и техните характеристики, интересното е, че токсичната приятелка функционира съвсем различно от мъж, който емоционално злоупотребява с партньорката си. Ето няколкото начина, по които двете се различават, като внимавате за тези токсични черти, потенциално проявявани от вашата любима дама или от вас, ако сте жена. 

4-те зодии, които прекратяват дългосрочната си връзка си и се женят за друг

Основни знаци, че сте токсична приятелка

Един от основните начини да откриете такава жена във връзката е да забележите, че тя винаги изглежда като жертва във всяка ситуация. Тя може да се представя за мъченица и да замазва очите на партньора си, като го кара да вярва, че винаги той е виновен, а тя е жертвата. Тя ще бъде първият човек, който ще обвинява партньора си за всичко, което се обърка в живота ѝ, и никога няма да поеме отговорност за собствените си нещастия.

Независимо дали сте имали добър ден на работа или ужасна седмица, ако единственото, което я интересува, е чекът ви за заплата, тогава вероятно знаете, че тя има материалистично мислене. Помислете дали е любезна с близките си и дали се съобразява с чувствата на другите около нея. Ако тя винаги има ядовитост в характера си и желае само богатство, тогава знайте, че тя не е подходяща за вас.

5 знака, че сте във връзка с правилния човек

Ако никога не знаете какво иска от вас, докато не го получи и, ако това се случва често във връзката ви, тогава трябва да подозирате, че тя може да е по-манипулативна, отколкото предполагате. Такива жени често карат партньорите си да се чувстват зле със себе си, но същевременно бързат автоматично да се оправдаят за всяка тяхна грешка.

Знаете, че имате токсична партньорка, ако тя често стига до най-лошите заключения във всяка ситуация и се заблуждава относно истинската реалност на нещата. В такива случаи изкривеното мислене на човека го кара да бъде най-големият си враг. Те ще се вкарат в ъгъла и ще се нахвърлят върху вас в знак на неудовлетвореност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com